Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

rockmachine által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
rockmachine
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
2018.02.17. 20:06
Sikerült a héten 2 napot sielni itt. A tapasztalataimat megosztanám. Korábbi beszámolók alapján jónak ígérkezett a hely és tényleg nem csalódtam benne. Rengeteg a hó jelenleg de ettől nem is kellett tartani, sőt még sok is. Szinte állandóan esik. :) Igazából örültem volna egy kis napfénynek is a kilátás miatt de az most nem jött össze. Tegnap volt egy 1-2 órás időszak amikor erre még rájött egy nagy köd is a csúcson ami a felső piros pálya használatát kicsit megnehezítette de nem baj mert addig ott volt a 4 km hosszú kék-piros völgypálya ami rendkívüli! Én a jórészét például golyóba nyomtam le. :) A parkololóig lehet csúszni, ott egy kis eszemiszon és fel a kabonossal újra. Nem voltak kevesen de várni a felvonókra 5 percnél többet soha sem kellett, a kabonos 12 perc alatt megteszi a 400 méteres szintkülönbséget ahol eldöntheted hogy visszacsúszol vagy fölmész a Malino Brdo csúcsra. A felső pálya is nagyon jó mert széles és hosszú (kb 1 km) a teteje kék de utána jön a piros amin lehet igazán csiszolni a technikát. A jegyár 25 Euro/nap ami azt gondolom hogy igazán jó árnak mondható de 3 napos síbérlet esetén még ebből is van kedvezmény, ha van Liptó kártyád. A kabinos lift aljában van síkölcsönző is, én középkategóriás lécet és bakancsot 13 euróért béreltem a kedvezménnyel egy napra. :) A szállással kapcsolatban ajánlom mindenkinek az Andrej panziót Rózsahegyen ahonnan 3 km a sípark. A tulajdonos rendkívül vendégszerető! Már várom ah alkalmat hogy újra visszajöhessek ide síelni.
rockmachine
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
2018.01.03. 17:07
Sziasztok! Érdeklőnek, hogy tud-e valaki ajánlani magánszállást Rózsahegyen, ahol kevesebb (2 főt) is fogadnak. Köszönöm ha segítetek. A síterep a beszámolókból elég jónak tűnik, közel is van Budapesthez, még az hiányzik azért, hogy megnyissák a legtöbb pályát. Most 1,5 km üzemel ahogy látom. üdv
rockmachine
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
Topik: Tauplitz
2010.03.03. 00:01
Akik szidják e síterepet és nyavajognak hogy ez-az nemjó, sokat kell menni ide-oda, ami hozzáteszem nem igaz, azok inkább ne is síeljenek vagy maradjnak itthon, ahol 2 km pályáért majdnem annyit képesek elkérni a síbérletért mint Tauplitzban...
rockmachine
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
Topik: Tauplitz
2010.02.25. 00:01
Üdv a Sísporttársaknak!

Ez év január végén töltöttünk 4napot Tauplitzon 3 barátommal. A hely szerintem klassz nagyon, annak ellenére h sokan itt a fórumon vegyes képet alkottak róla (őróluk csak annyit h a legviccesebbek azok akik azt mondják sokat kell menni felfelé két pálya között, ők valszeg antisportolók lehetnek az a bizonyos 20 m felefele és 200 m enyhe lejtő miatt!! És ezt az a sporttársam is megerősítette aki TF-et végzett, nomeg volt előzőleg már összehasonlítási alapja más ausztriai sípályákkal. hogy miért klassz? szóval 1.) mert 40 km-nyi változatos pálya van, főként pirosak de van néhány fekete is, nekem az erdei pálya tetszett a legjobban (Talabfahrt Tauplitz), 8-10 km hosszú és szinte a szállásra repített 2.) gyönyörű környzet és időjárási viszonyok: mi a 4 nap alatt 3 különböző időt éltünk át a szikrázó napsütéstől kezdve a hózimankóig bezárólag volt minden 3.) közel van, Budapestől 500 km alatt van, 5óra alatt a sípályán vagy! 4.) itt még áprilisban is van hó, és ohne sorbanállás a lifteknél (január végén) 5.) szállás: áá azt már le se merem írni mert úgyse hiszi el senki..apartman ahol szauna és uszoda várja a kifáradt sportolót egy sielős nap végén? főleg úgy hogy ezért nem kell fizetni semmi extrát...najó megsúgom ez a Kulmhof apartmanház..
szóval bátran ajánlom Tauplitzot mindenkinek, én visszamegyek az tuti még egyszer, főleg mert éppen akkor a nagy hó miatt nem volt nyitva a másik erdei hosszú pálya! :)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.