Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

SíElek11 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
SíElek11
3 élménybeszámolót írt
3
6 éve tag
2018.02.26. 11:12
Kedves feherbt !

Mi is láttuk, hogy előbb-utóbb próbálták indítani a csákányost, meg gondolom próbáltak valamit csinálni a felvonóval is, ezt nem is vitatom.

Mi is jeleztük a pénztárnál a problémát,sőt az utánunk érkezők is direktben rákérdeztek a "valami kártérítés"-re,de elhajtották Őket is. Neked szerencséd volt a pénztárral, nekünk még a kaució visszakapásával is voltak problémáink...
Előzmény: (feherbt 200050)
SíElek11
3 élménybeszámolót írt
3
6 éve tag
2018.02.26. 11:08
Kedves Mátraszentistván Sípark !

Köszönöm a reagálást, és hidd el megértem a műszaki hibát, máshol is elő tud fordulni, sajnos mi mindkét leállásnál pont a felvonón voltunk, az elsőnél nagyjából középen, a másodiknál pedig az indulástól kb 3.székben. Itt a második leállásnál legalább hallottunk valamit, hogy bemondják a "vészhajtást"... az elsőnél semmit. Nem tudom ki van-e építve minden oszlopra a "kihangosítás" lehetősége, mert ilyenkor jól jönne egy kis infó, hogy "sajnos várni kell kb 10 percet...", ott középtájt tutira nem hallottunk semmit.
A hóágyúval kapcsolatban csak azért jegyeztem meg,mert gyakorlatilag hosszú ideig feleslegesen pazarolta az értékes vizeteket,teljesen hatástalan volt ott a hóágyúzás, érdemes lett volna gyorsan kikapcsolni, de értem amit írtál...
SíElek11
3 élménybeszámolót írt
3
6 éve tag
2018.02.25. 11:32
Tegnap (2018-02-24) kipróbáltuk éjszakai síelést és az új panoráma felvonót a siparkban, így utólag kár volt! kb 17 órára értünk a sípályához, megvettük a jegyeket, elkezdtünk síelni.. Első meglepetés: az új felvonó nagyon lassú, lassan érünk fel a tetőre ! A felvonóra 2.6m/s van írva ami kb 9km/h szerintem nem ment annyival. A hivatalos 498m hossz alapján 3 perc alatt ér fel, így egy kör kb 3:30 -3.45 ha nem kell sokat sorba állni. A tegnapi napon 4 óra alatt kb 10-et tudtunk csúszni 24 perc/kör amiből 30-40 másodperc a csúszás ! Az új felvonó folyamatosan leállt kétszer is fent ragadtunk rajta 10-15 percre, közben fújt a szél és még az 1-es pályára állított hóágyúból is kaptuk a havat a szél miatt ! Nem értem miért ment a hóágyú hiszen a pályára nem ment a hó, hanem még a 2-es pálya fölött is elment az erdőbe ! Mire "vészhajtással" lejutottunk a felvonóról (ami még lassabb volt mint amikor "normálisan" megy), beindították a mellette lévő csákányost ami szintén folyamatosan leállt így jó nagy sor alakult ki ott is (főleg az első leállásnál). Én nagyon szerettem ezt a helyet, gyerekként rengeteget voltam itt (akkor még csak az 1 és 2 pálya létezett a korongos felvonóval), de sajnos az ilyen körülmények miatt nem fogunk jönni többet !
Jó lenne, ha az üzemeltetők reagálnának ezekre (miért ilyen lassú, miért állt le folyamatosan 10-15 percre ? miért megy a hóágyú ha nem is a pályára fújja a havat ?)
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.