Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

DrSoma által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
DrSoma
3 élménybeszámolót írt
3
10 éve tag
Topik: Nassfeld
2014.02.07. 23:00
Helo!
A sok hó ellenére vagy éppen emiatt nagyon kiszámíthatatlan most ez a siterep. 6 napot voltunk itt, síeltünk kb. 110 km-t, de csak azért mert nagyon akartuk. Eleinte a sok hó miatt nem tudtunk jókat síelni, mivel le volt zárva a pályák fele. Aztán fák dőltek a Milleneum express kötélpályájára, emiatt nem ment. Az utolsó napokban fent irgalmatlan hideg, fagyos szél és köd volt, de kitartottunk. Lenti pályákon pedig olvad IGEN 1300 m-n olvadt a hó!!! Nem az ittenieken múlik, ők mindent megtesznek, most ilyen itt az idő.A sok hó és a rossz idő miatt nem olyanok a pályák sajnos, amit itt megszokhattunk vagy éppen elvárunk.
Jó síelést!
DrSoma
3 élménybeszámolót írt
3
10 éve tag
Topik: Nassfeld
2014.02.01. 22:33
Köszönöm az infokat. Itthon ónos eső fagy rá az utakra Zala, Vas, Somogy megyében. Piros jelzés van érvényben, senkinek sem tanácsolják az utazást. Úgyhogy csak LASSAN...ha mindenképpen szükséges a menet.
DrSoma
3 élménybeszámolót írt
3
10 éve tag
Topik: Nassfeld
2014.02.01. 17:54
Sziasztok MAGYAROK NASSFELDBEN!
Holnap, azaz vasárnap reggel indulunk Nassfeldre. Az ASFINAG webkamerái szerint az autópálya végig fekete Graztól Villachig. Milyenek az útviszonyok a kisebb utakon? Úgy láttam vasárnap kinyit a pálya, legalábbis ezt írták a hivatalos osztrák honlapon:http://www.nassfeld.at/de/winter/
Ha valaki írna, mgköszönném az infokat.

Üdv.: Soma
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.