Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

ski worshipper által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
ski worshipper
4 élménybeszámolót írt
4
6 éve tag
2017.11.04. 00:35
Alpinnal próbálkoznék mindenképpen,ezt már eldöntöttem. :) Azért köszönöm a tanácsokat tényleg. :) Igen,síben carvingozni szeretek. :) Veszek mindenféle protektort,azzal fogok megtanulni deszkázni,szóval valószínűleg annyi kék-zöld folt nem lesz majd rajtam talán. :D
A sárga bakancs szállítási ideje még érdekelne,ha megtudhatnám az infót,illetve,hogy hogyan legyek biztos benne,hogy jó lesz a méret. :) Feles a lábam meg lesz benne ugye speciális talpbetét,amit a síbakancsomban is hordok illetve ugye a sízokni is elég vastag,szóval nem egyszerű próba nélkül találomra rendelni. :/ Pláne,hogy 27 cm-es talphosszal van a legkisebb,amit lehet rendelni,ha jól látom.Valószínű nekem ez mindenhogyan nagy lesz,mivel ez férfi.Mondjuk simán felvenném,ha méretben jó lenne. :D Tényleg nem lenne rossz egy nőiben,ráadásul,ha kék vagy fehér lenne. :D
ski worshipper
4 élménybeszámolót írt
4
6 éve tag
2017.11.03. 16:16
Először is köszönöm,hogy írtatok! :) Igazából teljesen kezdő vagyok az egész snowboardozást illetően,viszont azt hallottam,hogy az alpine jobb,ha kezelt pályán akarsz csúszni,én pedig csak ott fogok.Ezért úgy döntöttem,hogy alapból azon kezdenék is,még,ha az elején kicsit nehezebb is lesz esetleg.Mindenképpen új bakancsot szeretnék,mivel van egy elég komoly bokasüllyedésem,így szeretném,ha a lehető legjobban egy megfelelő talpbetét mellett az én lábamra "igazodna" a bakancs.Ezért is írtam,hogy olyat szeretnék,amit majd esetleg haladóként is még simán tudok használni.Köszönöm azt a linket arról a sárga bakancsról,rendelnék is talán,ha más színben lenne esetleg. :) Bár még így is fontolóra veszem lehet.
Egyébként mennyi idő alatt jön meg vajon,ha esetleg rendelnék?
Itthon nem lehet akkor ilyet kapni sehol?
ski worshipper
4 élménybeszámolót írt
4
6 éve tag
2017.11.03. 07:01
Viszont olyat szeretnék,ami lehetőség szerint még akkor is jó lesz,ha már haladó leszek.Nem tudom hol lehetne ilyet nézni,segítene valaki légyszi? :)
ski worshipper
4 élménybeszámolót írt
4
6 éve tag
2017.10.08. 17:56
Aki volt már itt december első felében kérem meséljen a tapasztalatairól! Érdemes olyankor elmenni oda? Olyan 16.-a körül? Vajon lesz elég hó? Szeretném,ha majdnem az egész pálya nyitva lenne, mert kb 1 hétre mennénk, és jó lenne az egészet kipróbálni, ha már egyszer olyan messze megyünk. Előre is köszönöm a válaszokat!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.