Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

appartement által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
appartement
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
2013.11.17. 14:49
Milyen helyi SIM kártyát érdems venni 8-12 nap kinntartózkodásra mobil internettel (mondjuk 1GB adatforgalom nem ártana) Franciaországban és mi kell hozzá?

Olaszországban azt a tapasztalatot szereztük, hogy útlevéllel a helyi WIND vagy TIM vagy Vodafone üzletekben lehet venni rögtön működő olasz SIM kártyát, olasz cím nem kell hozzá. Viszont le kell tiltatni minden mobil fizetést és emelt díjas szolgáltatást, mert szervezett módon kamu hirdetésekkel Android alatt egy klikkeléssel ellopják az egész egyenlegedet :-(

Mi a helyzet Svájcban ezen a területen?
appartement
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
2012.11.14. 20:00
Tapasztalt síelőktől kérdezném, hogy 8-12 fős társaság számára (családok) hol érdemes Ausztriában december 26. és január 5. között összesen 4 vagy 5 éjszakára igényes szállást keresgélni? Mely terepek hóbiztosak ebben az időszakban?

Kaprunban voltunk egyszer, de ott úgy tűnik már nem akad szabad hely. Lehet apartman is, szálloda is, bármi, ami nem lepukkant.
appartement
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
2011.11.06. 10:17
Miben különbözik egy női sícipő egy férfi sícipőtől?

Felpróbáltam egy sícipőt egy kereskedőnél, ami nagyon kényelmes volt, de később olvastam a neten, hogy az egy női modell.

Mi baj lesz belőle, ha férfi létemre női sícipőt veszek?
appartement
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
2010.08.27. 19:27
Olyan síterepet keresnénk, ahol haladók és kezdők is megtalálják a számításukat, két kisiskolás gyerkőc is van. Szeretjük ha van választék (nagyobb pályarendszer), a szállást apartmanban gondoltuk.

Érdemes Ausztria helyett Olaszországnak nekivágni ilyen elképzelésekkel? Az árak hogyan alakulnak Ausztriához viszonyítva?

Előre is köszönöm a tanácsokat.
appartement
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
Topik: Donovaly
2010.02.23. 11:47
Először is köszönöm a korrekt tájékoztatást. A vendégekhez annyit tennék hozzá, hogy Zell am See térségében a romániai síszünet (egybeesik az ausztriai síszünetek egy részével!) idején mindent elsöprő többségben voltak a romániai síelők, ami nekem óriási meglepetés volt.

A szállás árakat elnézve olyan elborzasztó különbség nincs. Egy négy személyes apartmant Kapruntól néhány kilométerre (tehát nem a legjobb helyen) 320 EUR-ért adnak 4 éjszakára.

A bérlés, étel-ital egyértelműen drágább. Egy ebéd 10 EURO alatt nem nagyon jön ki. A síbérlet (Kitzsteinhorn) napi 41 EURO.
Előzmény: (pattyski 85548)
appartement
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
Topik: Donovaly
2010.02.21. 18:14
Milyen színvonalat kap az ember Donovalyban ha az osztrák nagyobb síterepekkel próbálja összehasonlítani? Sokkal alacsonyabbak az árak (szállás, síbérlet)? Nyugati színvonal szerint átlagos vagy kicsit átlag feletti szállásra lenne igényünk.

Idegen nyelvek terén mi a helyzet, hogy lehet boldogulni? Honnan érkeznek a síelők jellemzően, kellemes, barátságos a hangulat?

Van különbség a lengyel és a szlovák oldal között bármiben?

Előre is köszönöm a segítséget.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.