Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

guba által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
guba
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Topik: Chamrousse
2010.02.13. 11:48
Sziasztok!

Idén Chamrousse-ban síeltem, két busznyi emberrel, ezek a tapasztalataim:

- a hely: gyönyörű, sok sípálya van, de kicsit kevés a fekete, meredek pálya. Az olimpiai pályák nagyon jók. Kissé zavaró volt, hogy 1m hó ellenére néhol köveket kellett kerülgetni. Erre táblával figyelmeztettek ugyan, de ennyi erővel föl is szedhették volna. De alapvetően szépen karban volt tartva a pályarendszer.
- felvonók: viszonylag jók, de erős szélben mindenki a kabinoshoz áll sorba, mert a nyitott beülősökön meg lehet olyankor fagyni, nincs rajtuk szélvédő. A beülősök ki- és beszállás kialakítása nem túl nyerő, sokan elesnek kiszálláskor ami miatt sokszor leállítják a felvonókat.
- szállás: les domaines d'arselle: szép szállás jó kilátással fenyőerdőre és a háttérben hegyekre, de a wellnesstől ne várjatok semmit. Rengeteg épületre jut egy szauna meg medence, így az nagyon tömött, sorba állós.
- helyiek: a fiatalok egész jól tudnak angolul, többnyire kedvesek. Én csoportvezetőként kapcsolatba voltam a recepciósokkal, helyi szervezőkkel, akik viszont nagyon szervezetlenül intézik a dolgokat. Nagyon kevés az ember, ezért sokat kell várni érkezéskor és általában senki nem tud semmit, pl. esti sízés lesz-e a héten? persze nem volt, a sok magyar meg ott állt sorba...
- árak: korrektek, a közért egész 'olcsó' volt, pl. 1 bagett 80 Cent, 2l-es narancslé (50%) 1,9 Euro, hütték: forró csoki 2,4 és 3 EUR közt, csésze leves 2,5-től, fő ételek kb. 8 EUR
- összességében nagyon jól éreztük magunkat, szívesen visszamennénk. Remélem segítettem ezzel egy kicsit.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.