Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Roby97 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Roby97
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.11.30. 16:37
Ez a sítérkép már nem teljesen ilyen, vannak pályák amik már megszüntek, és van olyan is ami ezen piros, de az újon már kék...tehát ha oda készűl kérjen egy azévit az információs pultnál!
Különben minden kezdőnek, illetve haladónak tudom ajánlani ezt a síközpontot, de azok akik már jobban síelnek nem nagyon ajánlom, mert az egész síparadicsom besielhető egy nap alat! Sokkal közelebb a határtól pár órányira vannak nagyobb síközpontok! Ha már a környéken járnak érdemes megnézni a világ recordok könyvébe is bekerűlt legnagyobb hóembert a világon ami holzgauban található, továbbá itt található egy (számomra nagy élmény volt!) szánkópálya is, mely nem csak a kicsiknek nagy élmény (templom mellet-tavaly mindig 18:00-tól volt!)! A környéken több fürdő is található!
A kék négyes pálya a délutáni órákban nagyon buckás először délelőtt kel vele próbálkozni, délután kész életveszély!!! Kezdőknek ajánlott a tárcsás felvonó mellett található gyakorló pálya, illetve a kék 10-es, annak aki először megy piros pályán, az kezdje a piros 10-esen!!!Pacemakeresek figyelem,beléptetőkapuk mágnesesek!!!
Az éttermekben több magyar felszolgáló is dolgozik, érdemes ket megkeresni, mert nagyon segítőkészek, és mindig örülnek a magyaroknak! A menüből ajánlom a osztrákok egyik nevezetességét a gőzgombócot, melynek íze mennyei!
Roby97
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.02.27. 16:37
Helló, Roby vagyok, és már minden kínálatát kipróbáltam a Kalandparknak!


Bobpálya:
Nem kel fékezni sehol, mert 40km/h-nál autómatikusan befékez. Vannak benne jó éles kanyarok és meredek részek is! Nagyon hosszú a pálya is! Az a lényeg, hogy remek kikapcsolódás az egész családnak, mert ezt nem kel tanulni, mint pl. a síelést! (A libegő alján, vagy a sípályánál lehet beszálni!!!)

Sípálya:
Tényleg kicsit rövidebb, egy átlagos sípályánál, de szerintem így is nagyon király! Igy is ez a világ leghosszabb téli-nyári sípályája, de még így is 50m.-rel akarják hosszabbítani! Akkor érdemes menni, mikor nincs hó, mert olyankor kevesen vannak, de mikor hó van a pályán akkor rengetegen vannak, és sokat kel várni a sífelvonóhoz!!! (Libegővel, bobbal, vagy kocsival lehet feljutni!)

Hófánk:
Olyan, hogy egy óriás gumikörbe fekszel bele, minek az alja műanyag, és egy ilyen félkör alakú pályán csúszol le! (Libegővel, bobbal, vagy kocsival lehet feljutni!)

Mindenkinek ajánlom a Zempléni Kalandparkot, ha egy jó hétvégét akar eltölteni a családjával!!!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.