Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

tudomo által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
tudomo
4 élménybeszámolót írt
4
6 éve tag
2018.12.20. 08:51
Sziasztok!
Létezik ezen a síterepen fél napos/délutáni/11 óra utáni jegy a később érkezőknek?
tudomo
4 élménybeszámolót írt
4
6 éve tag
2018.01.11. 20:32
Igen azt nem szeretném hogy lelógjon a kötés. Meg akarom hagyni a lehetőséget hogy bárhogy tudjam állítani a szöget, plusz engem szerintem zavarna, igaz nem próbáltam még úgy csúszni, de most is a nagyobb, szélesebb deszkához vagyok szokva.
Egyébként azért gondoltam ilyen általánosabb lapra, mert a freeride-al még csak ismerkedni akarok, főként a pályán fogom használni úgyis. Ha meg eljutok arra a szintre hogy rendesen nyomjam a freeride-ot akkor valószínűleg úgyis fogok kimondottan arra alkalmas lapot venni. De mostantól akkor az extrudált talpat is megpróbálom kerülni, ahogy nézem annyira nagyon nem növeli az árat.

Erre már egy ideje szeretnék rájönni, hogy mit jelent az ha a lap vége nem íves, hanem ilyen laposított mint ennek: https://www.evo.com/outlet/snowboards/k2-turbo-dream-snowboard-2017
Van belőle mindenféle típus.. csak dizájn?
tudomo
4 élménybeszámolót írt
4
6 éve tag
2018.01.11. 16:04
golo:
Köszönöm ezt a részletes leírást. A legutóbbi deszka amit kinéztem az ez https://www.evo.com/used/snowboards/k2-raygun-snowboard-2017 Még nem a megvételén gondolkozom csak nézelődöm. Eddig ez volt az aminek leginkább tetszettek a paraméterei és árban sem rossz szerintem. Ennél nincs camber rész középen és méretben is 161-ig van, de a többi jellemző az nagyjából megegyezik.

Falcon888:
A deszkára max 90 ezret gondoltam, de ez változhat. Nagyon jóra szerintem nincs szükségem, viszont nagyon alap típust se akarok venni. Nézelődöm használt deszkák között is és facebookon is bent vagyok egy ilyen csoportba ahova folyamatosan raknak ki cuccokat. Itt szokott olyan is lenni, hogy elvileg még gyári fóliában van a deszka, úgyhogy ha az igaz lenne, így nem lenne rossz kifogni egy jobbat. Valahol olvastam azt is hogy tavasszal a szezon végén van esély találni jó deszkákat leértékelve úgyhogy arra is kíváncsi leszek..
tudomo
4 élménybeszámolót írt
4
6 éve tag
2018.01.10. 18:53
Sziasztok!

Snowboard lap és kötés vásárlása ügyében szeretnék tanácsot, véleményt kérni, hogy milyen típusút ajánlotok nekem (típus, kialakítás, keménység, méret), márka terén kinek mi vált be..
Múlt évben kezdtem snowboardozni egy ismerős segítségével. Eddig 6 alkalommal csúsztam és mindig az ő egyik régebbi lapját használtam kötéssel együtt, viszont méretben sem jó nekem a lap (166-170cm körüli) és már elég leharcolt állapotban van, ezért szeretnék sajátot venni a közeljövőben.

Én 180cm és 78kg vagyok, a bakancsom 10-es (43,5). Mivel még bőven gyakorló fázisban vagyok így leginkább kezelt pályán fogom használni. Jelenleg a piros pályák az élvezetesek számomra, a feketékhez még nincs meg a tudás hogy haladni is tudjak rajtuk. Freeride részen is csúsztam már, ami nagyon tetszett, ezért ha olyan helyen járunk mindenképp lesz ott is használva a deszka.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, minden kis infónak, tanácsnak nagyon örülnék :) Előre is köszi a segítséget.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.