Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

flame által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (9)Időben csökkenő Időben csökkenő
flame
9 élménybeszámolót írt
9
14 éve tag
2010.01.17. 20:16
Talált tárgyak listája:

Blizzard síbot
Scott síbot
Carrera síszemüveg (zöld)(A snowboardos lányé aki a felvonónál hagyta.)
Carrera síszemüveg (rózsaszín)
Gyerek bukó (kék)
Wed'ze síszemüveg (fekete)
Gyerek síbot (narancssárga)

A jegypénztárban átvehető!
Köszönet a becsületes megtalálóknak!
flame
9 élménybeszámolót írt
9
14 éve tag
2010.01.13. 20:23
Nekem a kabátujjban hibátlanul működött.A haverom rápróbált a lyukasztásra de el is b..ta a kártyát.Kérdeztük a szakikat de azt mondták h. próbálták és nem találtak olyan helyet a kártyán ahol ne sérülne az antenna rendszer a kártyában,meg a sorja miatt a nyomtatásban is gondot jelentene.Egyébként a rendszer osztrák úgyhogy ugyanúgy működik Eplényben mint a sógoroknál.
flame
9 élménybeszámolót írt
9
14 éve tag
2010.01.12. 12:39
Sziasztok.

Most beszéltem az illetékessel,a mindenki szó azt jelenti hogy,mindenkinek fizetnie kell a belépésért KIVÉVE:érvényes szezonbérlettel,érvényes több napos bérlettel vagy érvényes nevezéssel rendelkezik.A nevezés mindegy melyik verseny vagy annak melyik számára érvényes!Tehát bámészkodók,síelők,snowboardosok,(kivéve fentiek)szurkolók is fizetnek 33oo huf-ot.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
flame
9 élménybeszámolót írt
9
14 éve tag
2010.01.11. 18:38
Ez egy idézet.
A kötélpálya motorja 300 kW-os, amiből jelenleg kb. 150-160 kW van kiterhelve. A pályát a kezelőknek bizonyos esetekben (pl. be -kiszállás képessége az utasok részéről, gyalogos szállítása,gyalogosnál ugyanis 1m/s az engedélyezett sebesség)le KELL lassítani, sőt, ha komolyabb sérülésveszélyt észlel, meg kell állítani ! Nem lesz ez másképpen, ha a szalag be lesz üzemelve, akkor sem. A kötélpálya nem csúszós sífelvonó, itt az utasok biztonsága érdekében a legkisebb engedményt sem szabad tenni, akkor sem, ha a gyakorlott sízőknek ez kellemetlen. A pálya lassítása vagy leállítása Sógoréknál is gyakran előfordul, ugyanilyen okból. Tehát fel a fejjel, ha a közönség gyakorlottabb lesz, a helyzet javul, bár kezdő mindíg lesz.
A pálya sebessége szalag nélkül csak sízővel 2 m/s lehetne, szalaggal max. 2,2 m/s az engedélyezett sebesség. így üzemelt a pálya Ausztriában is, és így üzemel jelenleg az össze többi fix kapcsolású négyüléses. A nemzetközi szabványok szerint fix kapcsolású pálya szalaggal legfeljebb 2,4 m/s sebességgel haladhat, szalag nélkül 2m/s-mal. Ennél nagyobb sebesség a lekapcsolódó székes berendzéssel lehetséges. Ilyent építettek ezen pálya helyett Hinterglemmben, költsége brutto 5 millio EUR volt. Tehát rajta sízők, összedobni ezt az 5-öst, és épülhet jövőre a síháztól induló az új lift !
A görgők csapjai a szereléskor rendesen meg lettek zsirozva, és bár megtörtént az előírt idejű próbajáratás, még előfordul, hogy olvadáskor a nedvesség a kicsordult kenőanyagból valamit lehoz. A kezelők megpróbálják ezt letörölgetni, mert sajnos a műszaki szükségszerüség a hajrában végzett kivitelezési munka mellett ilyen hiányosságot hagyott, csak lassan derült ki a folyamatos járatásnál.
flame
9 élménybeszámolót írt
9
14 éve tag
2010.01.11. 17:54
Egyébként mindegy hogy ki gyalul ki nem,mindenki kezdte valahogy.
flame
9 élménybeszámolót írt
9
14 éve tag
2010.01.11. 17:44
A hóeke ugyanúgy gyalul!
flame
9 élménybeszámolót írt
9
14 éve tag
2010.01.11. 17:41
Hát nem a boardosoktól buckás a pálya!
flame
9 élménybeszámolót írt
9
14 éve tag
2010.01.11. 16:37
Helló.

Az előttem szóló véleményhez azt tudnám hozzáfűzni hogy tényleg azért akadozik a Sólyom mert sokan használják csak bámészkodásra és a síelők(snowboardosok)között is látni olyat hogy lecsatolva ülnek be.Ilyenkor muszáj lelassítani vagy megállítani a baleset megelőzése végett.A Síaréna ruhában lévő dolgozóknak pedig fentről le kell jönniük wc-re vagy ebédelni így ők is ezt ezzel a lehetőséggel élnek mint a legyaloglással.A szőnyeg pedig azért nem működik még mert az utsoknak még meg kell bírkózni most is az 1.5-1.8 m/s sebességgel.Ha pedig beindul a szőnyeg 2.2m/s fog röppeni a Sólyom.
flame
9 élménybeszámolót írt
9
14 éve tag
2010.01.11. 14:54
Kedves Villanyoslali.

Egy fekete szemüveget leadtak aznap a jegypénztárba amit 5 percenként bemondott a pénztáros hölgy .Remélem ezt kerested.Még ott lesz ha legközelebb mész.(Magyarország).A pálya egyébként még ma sem lyukas sehol!Sőt még dicsérték is.Este ha fagy ágyúzva is lesz így folyamatosan javítják.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.