Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Toti board által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Toti board
3 élménybeszámolót írt
3
13 éve tag
2010.12.29. 23:33
Sziasztok,

Megint egy kis helyzetjelentés Marienseeből. Nem szponzorálnak engem, de hátha valakinek hasznos az információ:)Remélem ez nem jelenik meg háromszor a fórumon, mint a tegnapi.
Szóval ma sikerült odaérni a 9 órás nyitásra (Sopronból nem nehéz feladat), még nem voltak sokan a parkolóban. -10 fok lent, de nem fújt a szél és a nap is kisütött, úgyhogy kellemes idő volt a boardozáshoz. A pályát rendberakták a ratrakok, de igazi hó sajnos most sem esett rá.
10 óráig alig voltak a pályán, a hó is jó volt, jókat csúsztunk. Utána viszont a keddihez hasonló tömeg jött össze, a felvonónál sorbanállás, a pályán figyelős lesiklás. Délig maradtunk, addig rendben volt a pálya, de délutánra biztosan nagyon letúrja, buckásítja, jégfoltossá teszi a sok ember.
Nagyon kéne már természetes hó a pályára...
Toti board
3 élménybeszámolót írt
3
13 éve tag
2010.12.28. 20:52
Sziasztok,

Mai helyzetjelentés: a tegnapival ellentétben ma sokan voltak Marienseeben. 10 órakor többen voltak a parkolóban, mint tegnap egész nap. A felvonónál jópár perces sorbanállás, a pályán sok ember. Ennek megfelelően délutánra már letúrták a műhavat, kemény volt és nem túl élvezetes. Szerencsénk volt a tegnapi nappal. Ez van. Így jár aki csak iskolaszünetben tud menni a gyerekkel, mint mi.
Toti board
3 élménybeszámolót írt
3
13 éve tag
2010.12.27. 19:36
Sziasztok,

A mai napot Mariensee pályáin töltöttük.
Év elején már felfedeztük a mönichkircheni oldalt. Az inkább a kezdőknek, családosoknak ajánlható. Oda ma nem csúsztunk át, de a webkamera képe alapján azt is sikerült beteríteni a hóágyúkkal.
Marienseeben simán lehetett parkolni, nem voltak sokan. Fél 10 körül érkeztünk, -3 -6 fok közötti volt a hőmérséklet, enyhén felhős, napos időben csúsztunk egész nap a családdal. A hétfő a lányoknak kedvezményes, a kedd pedig a 60 év felettieknek, ezeket ki is használtuk/használjuk.
Kicsit féltünk a pálya állapotától, mert az előző napokban erősen olvadt, a pályán kívül nincs is hó, de a hóágyúknak köszönhetően kemény, de jó minőségű műhavon szórakoztunk. Egy percnél többet sosem vártunk a Panoramabahn felvonónál. Délutánra a kevés hó miatt a hosszú pályán előbukkant néhány jégfolt, megjelent pár bucka, de ez bőven az ingerküszöbünk alatt maradt, remekül lehetett síelni és boardozni rajta.
A pályán kívül egész nap mentek a hóágyúk, éjjel pedig nyilván még több fog üzemelni.
Nem tudom most milyenek a környékbeli pályák, de az előző évek tapasztalata alapján mi biztosan ide megyünk holnap is.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.