Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Guli által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Guli
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
2012.01.29. 17:38
Okos enged, szamár szenved!!!!Nem érdemes a további pocskondiázásra időt szakítani...

A fórum olvasóinak az a lényeg, hogy megismerjék a szállás milyenségét és ne egy...
Mi egy 23 fős társasággal voltunk itt azaz a Berglift gasthaus-ban és 1 ember kivételével mindennel meg voltunk elégedve! A srácok, akik üzemeltetik a helyet, nagyon készségesek és mindenben a lakók kényelmét szolgálják, és úgy alakítják a kiszolgálást, hogy mindenkinek jó legyen.
Kényelmesek a szobák, szépen felújítottak a fürdők, finom a kaja. Minden megvan ahhoz, hogy egy kellemes hetet eltöltsön az ember akár családostól.
Előzmény: (tina73 132318)
Guli
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
2012.01.28. 14:39
Tisztelt Krisztina Doktornő (allias:tina73)!
Nagyon Örülünk hogy otthon van, de sokkal jobban örültünk volna, ha már tényleg kedd reggel hazamegy, egyedül, hogy a fia és párja legalább jól érezzék magukat és a mi pihenésünket se rontsa a jelenlétével!
Szerintem öntsünk tiszta vizet a pohárba, hogy mindenki aki olvassa a rágalmazását, inkább hisztizését, tudja meg, hogy tényleg milyen hely is a Berglift Gasthause, mint szállás és milyen segítőkész és kedves vendéglátók az üzemeltetők (Soma,Kristóf,Áron,Szandra és a főszakács).
Ahogy Ön is tette kezdjük napról napra a történetet:

01.22.
Az érkezés Dunaújvárosból, 16 órára volt tervezve, de útközben az egyik autó meghibásodott és lassította a haladást illetve gyors szervízelésre is szükség volt, ami időt vett el. Így a csapat 17.30 körül ért oda, amíg önök Pestről külön érkeztek. Arról nem tehet a vendéglátó, hogy nem volt annyi önállóságuk, hogy jelezzék, hogy el szeretnék foglalni a szállást. Vacsi: Senki nem ígérte meg, hogy pontban hatkor lesz, mivel minden este, amikor visszaértünka a pályárók, tájékoztattak bennünket, hogy mikor tudunk enni, mivel több csoportot kellett összeszervezni. Mivel mi voltunk a szálláson, ezért nekünk könnyebb volt alkalmazkodni. Ez még azoknak sem volt probléma, akik kicsi (1,5, 3, 6 éves) gyerekekkel voltak.
A szobákról képet nem kell feltölteni, mivel amik a honlapon szerepelnek teljes mértékben visszadják a valóságot... az ár-érték arányt figyelembe véve dicséretre méltóak a körülmények. (modernen felújított fürdőszobák, új laminált padló, szivacsos ágyak, új nyílászárók,stb..)

01.23
A gyerekért mindent, akkor lehet, hogy csendben kellett volna maradni és nem tönkretenni az állandó hisztikkel a szórakozását. A szállás melletti felvonó a rossz időjárási körülmények miatt nem működött, lavinaveszély is volt azon a pályaszakaszon. Amint az időjárás javult a síterep üzemeltetői, helikopteres bombázással, gondoskodtak a lavinaveszély megoldásáról, és másnap már ment a felvonó. A többi felvonóhoz kb 400 méter gyaloglás után (síléccel korcsolyázva el lehet jutni a pályáig,nem kell gyalogolni) megközelíthető a pálya. Hazafele megfelelő tudással, a szállás teraszági lehet csúszni. Egy kezdőnek, tényleg érdemesebb az első 1-2 nap hazasétálni, de a mi kis kezdő síelőnk, -aki 6 éves- 4 nap sítanulás után, felnőtteket megszégyenítően el tudott csúszni a szállásig. Délután amikor hazaértünk valóban nem volt melegvíz, se fűtés, mivel ezen a napon gond volt a kazánnal, de ezt orvosolták is és kb 18 órára már volt melegvíz és fűtés is. A radiátorok száma, ahogy elvileg mindenki otthonában a szobák méretétől függenek, tehát az 1 radiátor megfelelő meleget adott, sőt néha túl meleg is volt éjszaka. A ruhákat mindenki meg tudta szárítani, csak önnek jelentett ez problémát, biztos azért mert a Hüttében nagyon átázott a síruhája. Arról, hogy az üzemeltetővel, mit beszélt, nem tudhatok, de a meglátásom szerint nem ez volt a hozzáállásuk a dolgokhoz (vagy csak mindenki azt kapta amit megérdemelt). A vacsoráról és reggeliről, ahogy hallottam inkább a hisztije és lustasága miatt maradt le, de volt eset, amikor a szobatársaink elaludtak, és megkértük, a pincér srácot, hogy rakja el az adagjukat, és késöbb le is mentek megenni, ezt ön is megtehette volna. A fürdőben nálunk is volt víz ami kifolyt a zuhanykabinból, de a barátnőm műkörne sem törött le, hogy miután megkerestük a felmosút, feltörölje a padlót. A szobába nem jöttek takarítani, mivel, ha bemennek akkor az lett volna a baj.

01.24
A ruhákért, lehet, hogy le kellett volna menni és elkérni, de mivel arra sem volt hajlandó, hogy megtisztelje a társaságot azzal, hogy lejöjjön reggelizni,akkor megérdemli, hogy utolsóként legyen kezelve a problémája. Lehet, hogy nem hátsó szándékkal kellett volna elöbb hazaindulni a pályáról, ja bocsánat a Hüttéből, hanem emberi módon megbeszélni a társakkal a fogasok elfoglalásának problémáját. A vacsora időpontjának részleteit már taglaltuk.

01.26
Ezek a részletek már említésre sem méltóak.
Szerintem a további, hozzászólásokból és az enyémből is kiderül, hogy nem a szállással volt probléma, hanem csak Önnel. Számunkra ez a magatartás elviselhetetlen, szánalmas és társasági emberhez méltatlan volt.
Mivel ez a fórumbejegyzés nem a Berglift szálláshoz tartozik, hanem a Banhof-hoz ezért,további megjegyzést nem érdemes hozzáfűzni, csak annyit, hogy hitelrontásért amit az utolsó sorokban tett, további lépéseket is tehetne az üzemeltető!

Szeretném megköszönni Kristófnak, Somának, Áronnak, Szandrának és a szakácsnak a kiszolgálást és a kellemes időtöltést amit ezen a szép helyen és környezetben eltölthettünk!
Ezt a helyet a Berglift Gasthause-t csak ajánlani tudjuk!!!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.