Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

izabella által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
izabella
5 élménybeszámolót írt
5
13 éve tag
2011.03.13. 07:39
Mielőtt valaki félre értené, nem én írtam Izabella néven a síaréna fórumára, oda valamiért nem tudok belépni...
izabella
5 élménybeszámolót írt
5
13 éve tag
2011.03.13. 07:38
Mielőtt valaki félre értené, nem én írtam Izabella néven a síaréna fórumára, oda valamiért nem tudok belépni.
izabella
5 élménybeszámolót írt
5
13 éve tag
2011.03.10. 17:00
Kedves Skyman!

Ismételten és utoljára szeretnélek megkérni, hogy soha többet ne vedd a szádra a nevem és ne minősíts úgy, hogy nem ismersz és még arra sem vagy képes, hogy Te bemutatkozz. A Holle Anyó árképzése nem az én feladatom, hanem a tulajdonos és az üzletvezető alakítja az árakat, ezen kívül a jegyrendszer árképzéséhez sem volt már közöm az idén. Sőt, tovább megyek, jelenleg semmihez sincs közöm, mivel betegszabadságon vagyok.
A fórumot is privát olvasom, de a sípálya jelenleg is dolgozó alkalmazottai biztosan megválaszolják majd a kérdéseidet és felvetéseidet, ha arra érdemesnek tartják azokat.
h i r d e t é s
izabella
5 élménybeszámolót írt
5
13 éve tag
2011.03.10. 15:00
Kedves Skyman!

Ismételten és utoljára szeretnélek megkérni, hogy soha többet ne vedd a szádra a nevem és ne minősíts úgy, hogy nem ismersz és még arra sem vagy képes, hogy Te bemutatkozz. A Holle Anyó árképzése nem az én feladatom, hanem a tulajdonos és az üzletvezető alakítja az árakat, ezen kívül a jegyrendszer árképzéséhez sem volt már közöm az idén. Sőt, tovább megyek, jelenleg semmihez sincs közöm, mivel betegszabadságon vagyok.
A fórumot is privát olvasom, de a sípálya jelenleg is dolgozó alkalmazottai biztosan megválaszolják majd a kérdéseidet és felvetéseidet, ha arra érdemesnek tartják azokat.
izabella
5 élménybeszámolót írt
5
13 éve tag
2011.03.08. 16:08
Kedves Skyman!

Ennyi személyeskedés és okoskodás után, így hogy most már engem is megszólítottál, szeretném, ha bejönnél a sípálya irodájába és bemutatkoznál. Nem gondolom, hogy normális és etikus dolog bárkit is a szádra venni addig, amíg nem tudod a hátteret. Lehet mocskolódni, de nem hiszem, hogy intelligens emberek között erre szükség van. Az akciót nem én találtam ki, úgyhogy várom szíves elnézésedet a tudatlanságodból eredő szidalmazásért.
Üdvözlettel és tisztelettel

Schőnig-Palitz Izabella
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.