Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

skithehill által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
skithehill
3 élménybeszámolót írt
3
12 éve tag
2012.09.09. 16:55
Már négyszer síeltem itt és mindig megunhatatlan, hatalmas élmény. 1998-ban voltam itt először és 2012-ben utoljára, az eltelt időben sokat fejlődött az infrastruktúra is. Szállások egyszerűek, de tökéletesen megfelel azoknak, akik egész napjukat a pályán töltik és szinte csak aludni használják.
Pályák: 150 km-en mindenki megtalálja a maga kedvencét. Ilyen sok pálya mellett tömegről szó se lehet, van, hogy az ember szinte egyedül van a pályán. Jól kezelt és főleg jól belátható minden pálya (pályák többsége a fahatár felett van). Off piste síelésre is tökéletes, a pályákat jelző póznák mellett gyakorlatilag szűzhóban lehet síelni. A Riondet pálya meg egyébként is direkt kezeletlen.
Valmorelben a nap szinte mindig süt, én mindig kifogtam a jó időt (pedig voltam januárban, februárban és márciusban is).
skithehill
3 élménybeszámolót írt
3
12 éve tag
2012.02.25. 11:29
2011. december 11-től 15-ig voltunk itt, az egész család (2 felnőtt, 2 gyerek).
Sajnos még nem volt akkora a hó, hogy minden téren lehessen élvezni a gleccser előnyeit (pályán kívüli síelés), de így is nagyon jól éreztük magunkat.
Rifflsee sajnos még nem üzemelt, így azt nem tudtuk kipróbálni.
Csodálatos a panoráma a 3440 m-es Brunnerkogelről, ameddig a szem ellát csúcsok és gleccserek csillogtak a napfényben.
Besízésnek tökéletes volt, nagyon jó áron találtunk szállást Mandarfenben a Hotel Pizben, mindenkinek ajánlani tudom, magyar a szakács!!!
Egyszer februárban elmegyünk ide, hogy ki tudjam próbálni (természetesen vezetővel) a "Taschachtal" elnevezésű utat, ami teljesen szűzhóban megy le a gleccservasút aljáig. De ehhez nagy hó kell, decemberben még nem lehetett kipróbálni.
skithehill
3 élménybeszámolót írt
3
12 éve tag
2012.02.25. 11:11
1991. óta síelek a Kreischbergen, az utóbbi években már az egész család (feleség, két gyerek).
Mi 3-4 napokat töltünk itt, a gyerekek kedvence, tényleg családbarát, gyakorlatilag mindenki magyar, szinte német szót is alig hallani.
Most január 27-29 között síeltünk itt, nagyon jó volt az idő, minden pálya üzemelt. A fekete 1-es is tökéletes volt, még délután is. Én sem értem, hogy a sok kezdő miért akar délután fáradtan lemenni rajta.
Családoknak tökéletes terep, nem lehet eltévedni, jól belátható, széles pályák vannak.
Off piste pályák nincsenek, így ez nem a freeridereknek való hely.
Nagyon jó lenne, ha végre a kabinos végétől induló csákányos helyett is lenne egy modern, buborékos ülőlift. Szerintem ezt az üzemeltető is sejtheti, mert hallottam, hogy nemsokára megoldják. Úgyszintén ideje lenne a Rosenkranzra menő ülőliftet is egy újra cserélni. Állítólag az egyetlen tányéros húzólift aljától fog a Rosenkranzra menni egy új ülőlift.
Esztikénél síelt a kisebbik gyerekem, tényleg aranyos szőkeség, de az oktatói pályáján még nem ért a csúcsra. De hát fiatal és biztos nagyon jó lesz majd.
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.