Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

kalmana által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
kalmana
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
Topik: Donovaly
2012.03.08. 16:29
Köszönöm, megkaptam a levelet. Írok a pályának, és remélem meg tudják oldani, hogy mások ne szívjanak ezzel a jövőben. Ha lesz válaszom, azt mindenképp közzéteszem.
Amúgy a legnagyobb meglepetés a dologgal kapcsolatban az volt, hogy a liftes is, meg a pénztáros is olyan csodálkozással nézett a bérletünkre, meg ránk is hogy mit akarunk, mint akik még nem találkoztak ilyennel.
Ráadásul tudtommal nem csoportos jegyünk volt, hanem sima, hagyományos, saját névre szóló, felnőtt 3 napos bérletünk, ezért aztán többszörösen is meglepő volt ami történt. (arról nem is beszélve, hogy kisbetűs kitételeket a bérlet használatáról nem találtunk.)
Hát, bízzunk a legjobbakban! De aki mostanság megy, azért kicsit készüljön a legrosszabbra is! :DD
Előzmény: (admin3 136895)
kalmana
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
Topik: Donovaly
2012.03.06. 07:10
Sziasztok!
Egy kisebb társasággal voltam február 16-19. között Donovalyban, valamennyien haladó síelők/snowboardozók. A hó mennyiségére semmi panasz nem volt, sőt, míg kint voltunk, addig is havazott két nap és legalább 20 cm friss hó hullott. Ennek ellenére sajnos a pályák kezelését nem vitték túlzásba, volt nap, hogy egyáltalán nem ratrakolták le a pályákat, de ettől még síelhetők voltak, mert viszonylag kevés síelő volt.
Ugyanakkor 2 nap után már kicsit monotonnak találtuk a pályákat, ezért élve a szórólapokban található lehetőséggel, gondoltuk utolsó nap kipróbáljuk a 28km-re lévő Ruzomberok-nál lévő pályákat is, hisz a 3 napos bérletünk oda is érvényes... de sajnos ez csak a szórólapokon van így, mert a sílift kapuja bizony nem nyílt ki a kártyánkkal. Kisebb téblábolás, értetlenkedés és a szlovákon kívül más nyelvet nem beszélő pénztárosok után, 15 percet követően előkerül egy ember, valami főnökféle, aki tudott pár szót angolul. Neki is sikerült 10 percet eltöltenie a kártyáinkkal és a szórólapokkal, ahol ugyebár szlovákul is le volt írva a használat lehetősége, míg végül megtudtuk, hogy a kártyáink nem érvényesek és itt bizony ezzel nem fogunk bemenni, mert biztosan Donovalyn csináltak valamit rosszul. Annyira sikerült jutni vele, amivel roppant kreativitásáról és segítőkészségéről tett tanúbizonyságot, hogy azt tudta javasolni, vegyük meg a napi jegyeket, majd a blokk ellenében, a síelést követően Donovalyban kérjük vissza annak árát. Kérdésünkre elmondta, hogy biztosan vissza fogják adni... mivel erről nem igazán győzött meg minket, meg abban sem voltuk biztosak, hogy még nyitva lesznek e egyáltalán a pénztárak, mire odaérünk, így inkább összepakoltunk és visszamentünk Donovalyba síelni. Jó kis délelőtt program volt. :) A legszebb az egészben az, hogy a működtető ugyanaz a két síterepen, legalábbis a kiírások, logók és minden egyéb infó erre utalt, és mindkét síterep szórólapján szerepel a "2 napra vásárolt bérlettel síelhet" a másik síterepen felirat is. Ennek ellenére furcsa volt, hogy Ruzomberok-ban nem is hallottak erről a pénztárnál és úgy néztek ránk, mint valami földönkívüli átutazókra.
Ettől függetlenül, jó kis pályák vannak Donovalyban, 2 napot el lehet síelgetni jólesően, minden unalom nélkül a pályákon, ha mind nyitva van.
Balesetmentes síelést mindenkinek az utószezonra is!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.