Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

miniboszi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
miniboszi
7 élménybeszámolót írt
7
13 éve tag
2011.03.01. 11:06
Köszi, nagyjából pont erre voltam kíváncsi, hogy óránként vált, vagy forgalomfüggő...mert szinte kizárt, hogy délután 4-ig odaérjünk. :)

mb
miniboszi
7 élménybeszámolót írt
7
13 éve tag
2011.02.28. 12:59
Sziasztok!

Egy gyors kérdés: Ha nem érünk oda szombati napon a Munt la Schera Livigno felé menő egyirányú átengedő forgalmi időpontjában, csak később, amikor már váltakozik a forgalmi rend, akkor mennyit kell várni nagyjából?
miniboszi
7 élménybeszámolót írt
7
13 éve tag
2011.02.28. 11:58
Sziasztok!

Egy gyors kérdés: Ha nem érünk oda szombati napon a Munt la Schera Livigno felé menő egyirányú átengedő forgalmi időpontjában, csak később, amikor már váltakozik a forgalmi rend, akkor mennyit kell várni nagyjából?
miniboszi
7 élménybeszámolót írt
7
13 éve tag
2011.01.07. 15:42
Nagyon köszi a tippeket, meglátjuk...
miniboszi
7 élménybeszámolót írt
7
13 éve tag
2011.01.07. 14:08
Sziasztok!

Tudna vki abban segíteni, hogy teljesen kezdő kedvesemet, hol lenne érdemes első ízben lécre állítani? Nemsokára egy hosszabb síútra megyünk, szeretném ha előtte már ismerkedne a síeléssel és erre tökéletesen alkalmas a közeli Semmering. Elijeszteni nagyon nem szeretném, ezért egy barátságos lejtésű tanulópályát keresek. (sajnos tapasztalatból tudom kezdőnek egy sima kék pálya is borzalmas tud lenni :) )
Eddig mindig 1 napokra mentem Sthuleckre, így nem nagyon néztem körbe, fel a nagypályákra aztán zúzás estig. Most viszont jó lenne tudni, hol a leglakalmasabb tanítgatni.

Az egyértelműség kedvéért az lenne a legjobb ha mondanátok egy pályaszámot az alábbi térképről...

https://sielok.hu/images/siterkepek/stuhleck.jpg
miniboszi
7 élménybeszámolót írt
7
13 éve tag
2011.01.07. 11:44
Sziasztok!

Köszi a válaszokat! Már alig várom, hogy induljunk, pedig még 2 hónap...:)Addig egy-két Stuhlecki nap még remélem összejön.
Mindenkinek jó síelést kívánok!

mb
miniboszi
7 élménybeszámolót írt
7
13 éve tag
2010.12.30. 11:09
Sziasztok!

A barátaim aggódnak, hogy március elején már nem biztos, hogy hóbiztos Livigno. Mivel én eddig még csak a téli hónapokban voltam Olaszországban síelni, nem tudtam erre jó választ adni. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy előfordulhat, hogy március első 2 hetében nincs hó, de állítólag van rossz tapasztalat. Ha van aki sokat jár és ismeri a tavasz első heteit, az kérem írjon.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.