Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tapsi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
Tapsi
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
Topik: Donovaly
2009.12.12. 20:06
Sziasztok!

Jön a hóóóó! :) :)
Hamarosan megyünk Botond.

ÜDV
Tapsi
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2009.09.20. 21:50
pattyski: köszönöm!

A télen megyünk hozzátok. Leviszem a kisfiamat tanitsátok meg sielni :) 4 éves mult szerintem már lehet.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
Tapsi
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2009.09.13. 09:37
2008 ban voltunk.
Amit még nem mondtam 12.000 Ft körül volt 1 éjjel, ami nem mondható azért olcsónak, ezek alapján. Beszéltünk kint Magyarokkal, akik úgy mentek ki, hogy nem foglakoztak a szállással és 10.000 Ft ért találtak kint valódi pályaszállást, LCD TV vel a szobákban és nagy bőrgarnitúrával a recepción.
Ezzel, nem a Jasnát akarom leírni, mert maga a pálya nagyon tetszett, csak a szállást. Aki esetleg a Svermába gondolkodna, inkább vesse el.
Tapsi
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2009.09.12. 17:48
Sajnos nekünk rossz tapasztalatunk volt: Kimentünk Jasnára a Hotel Svermába, úgy volt meghirdetve, hogy felújított, reggelivel, vacsorával, szolárium, masszőr. A honlap szerint: Ideális helyen fekszik, kb. 300 m-re a Chopok-Otupné sípályától. Ez a távolság kb. 1-1,5 km. - Nem gond kicsit csúsztattak. Amikor megláttuk a szállodát nem, hogy most volt felújítva, de szerintem, amióta megépült nem nyúltak hozza. Vakolat pereg, egy igazi lepukkant kollégium hatása volt. Érkezésükkor a recepciós kedvesen fogadott. Az első probléma este jött negyedik emeleten voltunk elszállásolva, este elment az egész szinten az áram lementünk, hogy szóljunk, csináljanak valamit. Nevetve mondta a recepciós előfordul, reggelre megoldjak a dolgot. Mivel több család volt szóltunk, hogy így nem igazan fogunk tudni zuhanyozni sem a gyerekeket lefektetni. Nevetve mondta nem tud mit csinálni. Mondtuk neki szóljon a vezetőnek, mire előkerült egy karbantartó, aki feljött es a folyóson levő villanyóra szekrényben, amihez neki volt kulcsa felkapcsolta a villanyt. Amit még olvastunk róla WC, széf és SAT-TV, a WC, mint „extra” volt, széfnek nyoma sincs, SAT-TV 3 csatorna 2 szlovák és egy zenei (ez nem tudom, sat-tv nek minősül?). Az ablakok régi alumínium keretes ablakok, ha fujt kint a szél mozgott a függöny. A zuhanyzó működése is érdekes volt. Kb. 60 cm magasra kell fellepni a víz megnyitása után kb. 10-15 perc elteltével ért fel a melegvíz.
Első reggeli valami hihetetlen volt fényképeket csináltunk az adagokról. Gyerekek éhen maradtak az adagok mellett nem hogy a felnőttek. Volt olyan nap, amikor a reggeli 1 tojás volt, volt olyan hogy 2 szelet szalámi és egy kávés kanál vaj, próbáltunk panaszkodni, de senki nem beszélt semmilyen nyelven csak szlovákul. Volt ott egy nagyon kedves tanuló lány, aki beszelt magyarul es mondta, hogy sajnos nem tud mit csinálni, ők még enni is alig kapnak. Megoldottuk kifizettük a szállással, ettől függetlenűl kimentünk a boltba reggelit es vacsorát venni.
Egy másik nevetséges dolog: Wellness
A honlapon ezt írták: Térítés ellenében: kis szauna és szolárium, ill. külön kérésre masszázs. – Szerettünk volna síelés után elmenni, szaunázni a válasz minden esetben az volt, hogy nincs kulcs. Beszéltük, hogy akkor menjünk el a masszőrhöz, kicsit gyúrjon le, a válasz az volt, hogy masszázs csak péntekenként van. Persze pénteken is lementünk a válasz az volt, hogy ma nem jön a masszőr, majd jövő héten. Szolárium az nem működött állítólag csöveket kellene benne cserélni, de szerintem az sem volt. Volt lehetőség ping pongozni is 50 korona /óra, és ami dűhítő volt az a biliárd. Elkértük a dákót és felmentünk játszani, kb. 1,5 óra játék után indultunk a szobánkba, amikor is a recepciós futott utánunk, hogy menjünk rendezni a biliárd költségét, ami 100 korona /óra. Nah itt mar nagyon elegünk volt az egészből. Elhatároztuk többet ide nem jövünk, marad Ausztria, ahol, ha azt mondjak, van szauna, masszőr, szolárium akkor biztos van. Ahol az étel bőséges volt és a pályán sem kell sorban állni. Km ben lehet, hogy több, de az árakat nézve ugyan ott van az ember.

Rossz tapasztalat szintén: volt olyan, hogy neten néztük a hójelentést Krompachyn azt írták 50-60 cm a hó. Kimentünk és 1 pálya ment a deszkát összekarcoltuk, mert szinte semmi hó nem volt.

Donovaly: eddig csak pozitív rosszat nem tudok mondani.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.