Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

ingkisstamas által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
ingkisstamas
3 élménybeszámolót írt
3
5 éve tag
2018.12.05. 19:44
Szia.
Testfelepitesem atlagos, 74 kg, 42,5-es labmerettel, 1,75m magassag. En inkabb a Raven fele hajlanek, ha estleg van mas harmadik variens, megoszthatod velem.
Koszonom.
Előzmény: (golo 202251)
ingkisstamas
3 élménybeszámolót írt
3
5 éve tag
2018.12.05. 19:36
Szia, koszi a gyors valaszt.
Tudasszintem szerintem egy olyan kozephalado-haladonak felel meg, eddig regi puha boots-om volt, es 10 eve vasarolt hasznalt Quechua klasszik camberes lap, hasznalt puha kotessel. Iden valtottam K2 Maysis bootsra es Union STR kotesre.
Mit szeretnek? Igazabol szeretem a sebesseget (kicsi korom ota sizek, azt azert jobban, mint a snowboard-ot), szeretem a carving-ot, es kiprobalnam a freeride-ot is. Gyakorlatilag egy olyan deszkat keresek, amelyik megallja a helyet a palyan (meg akkor is, ha kicsit jeges is), de ha veletlenul szuz havat lat, azert ne fossa ossze magat! :)
Probaltam osszegyujteni az informaciokat, es amire rajottem, hogy egy olyan lapot kellene valasszak, amelyik direkcionalis, legyen az orra kicsit rocker-esebb.
Ha van otleted, szivesen meghallgatom.
Koszonom.
Előzmény: (totyi69 202242)
ingkisstamas
3 élménybeszámolót írt
3
5 éve tag
2018.12.04. 20:03
Sziasztok. Uj deszkat szeretnek vasarolni, probalok nem tul sokat kolteni ra, mivel teljes szettet vettem az iden, s mar igy is joval kifutottam a keretbol. Szoval ket modell kozott vacilalok, az egyik a Wed’ze Bullwhip 700-as, a masik a Raven Grunge.
Ha van koztetek olyan, aki esetleg ezeket a modelleket ismeri es esetleg probalta is, az kerem ossza meg velem is. Elore is koszi!
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.