Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

kisgabi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
kisgabi
4 élménybeszámolót írt
4
5 éve tag
2019.03.16. 18:00
Szia, tegnap Turracheren 60-nál kisebb szélerősség
volt a Bergfex szerint, és egy kétszemélyesen kívül az összes ülős felvonót leállították.
kisgabi
4 élménybeszámolót írt
4
5 éve tag
2019.02.24. 19:34
Igazatok volt! Letompítottuk az éleket a lécek elején-végén, és éppen ugyanúgy tudtunk síelni, mint korábban. Köszönöm mégegyszer!
kisgabi
4 élménybeszámolót írt
4
5 éve tag
2019.02.23. 21:47
Köszönöm mindenkinek! Az történhetett, hogy bár 20 éve ugyanoda hordjuk szervizelni a léceket, a főnök idén nyugdíjba ment, átadta a boltot 2 ifjú titánnak, akik feltehetően másképp csinálták az élezést, mint az öreg.
WFeri: Én most Head Super Joy-jal síelek, a sidecutot nem tudom, de ha van jelentősége, megnézem. (Úgy vettem, hogy előtte kibéreltem, és jó volt, nem néztem utána a paramétereknek.) A férjem hagyományos léccel kezdte, én már carvinggal. Ez persze nem jelent "tiszta élvezetést" az én esetemben sem, különösen zordabb körülmények között inkább "farolgatok".
Ez is az igazatokat támasztja alá egyébként, hogy éppen ez nem ment ma egyáltalán.
Az a kellemetlen helyzet állt elő, hogy (megint) a férjemnek lett igaza, mert ő már a pályán is azt mondta, hogy "túlfog" az él, én pedig azt, hogy ilyen nincs, mert minél jobban fog egy él, annàl jobb. Holnap mindenesetre megyünk ráspolyozni. 😄 Köszönöm még egyszer, szuperek vagytok.
kisgabi
4 élménybeszámolót írt
4
5 éve tag
2019.02.23. 18:30
Kedves Sítársak, ma egy olyan problémával szembesültünk, amilyennel még soha, ezért szükségünk lenne a szakértelmetekre. Frissen szervizelt léceinkkel kezdtük meg ma az egyhetes síelésünket, de azt tapasztaltuk, hogy a keményebb pályaszakaszokon (ahol kemény volt a hó) egyszerűen nem tudtuk irányítani a léceinket, nem voltak hajlandók kanyarodni. Olyan volt, minta a sílécek eldöntötték volna, hogy merre akarnak menni, és nem lehetett kormányozni őket. Se lassan, se gyorsan, se előrébb terhelve, se hátrébb. Én végül hóekében jöttem le a pályáról két, teljesen lapos szakaszon elkövetett esés után. :-( Sokszor síeltünk már kemény pályákon, ilyen problémánk soha nem volt. Az az érdekes, hogy ahol porhó volt, vagy már olvadt, ott semmilyen nehézséget nem tapasztaltunk, úgy ment a sí, mint máskor. Azért gondolom, hogy a szervizelésnél rontottak el valamit, mert mind a ketten pontosan ugyanazt tapasztaltuk. Lehetséges, hogy rosszul vaxolták, vagy túlélezték, vagy éppen ellenkezőleg, "letörték" a sílécek élét? Nyilván elvisszük itt, Ausztriában szervízbe a léceinket, de ezért jó lenne tudni, mi lehet a baj. A segítségeteket előre is köszönjük!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.