Hát Én megcsináltattam, de nem voltam elszállva tőle. A történet a következő, volt egy műtétem, ahol kicsit rosszul sült el az altatás és újra kellett éleszteni. 20 éve élsportolok. A műtétet követően edzéseken minden futás közben rosszul lettem, az edzőm küldött el a vizsgálatra.
A doki mondta a vizsgálaton, hogy jó lenne kiprovokálni a rosszullétet, hogy lássák az eredményeket, mondta nem lesz semmi baj úgy is látja a monitoron, ha rosszul vagyok, és leállítja a futópadot. Na ez úgy sikerült, hogy arra emlékszem, hogy elkapnak, de a könyökömet már nem sikerült megmenteni, jó kis zúzódás lett rajta 2 hónapos gyógyulási idővel. Minden érték tökéletes lett, szív kizárva, kivéve azt, hogy az oxigénfelvétel egyik pillanatról a másikra 0-ra esett. A Doki mondta, hogy Ő még ilyet nem látott, fogalma sincs róla mit jelent ez! 20 percet ücsörögtem mire fel tudtam állni, aztán másik fél órát mire a kocsival el mertem indulni haza. Nos, végül is megtudtam, hogy tulajdonképpen minden oké, kivéve az oxigénfelvétel, merre nem tudott a doki magyarázatot adni, na ennyit erről.
Irány mezei orvos, kiderült asztmával állunk szembe, azóta gyógyszer és minden ok.
Sok olimpikon élsportolónk asztmás, és szerintem elég gáz, hogy egy ilyen helyen nem ismeri fel az orvos!!