Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Tauplitz topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Fisher
7 élménybeszámolót írt
7
14 éve tag
2011.01.04. 23:22
Szia Mano!

Attól függ milyen jellegű szállást kerestek. Mi már jó párszor voltunk Tauplitzon, az évek során a kedvenc helyünk lett,mert az osztrák síszünetek idején sincs sosem tömeg, és nagyon szép az egész hely, jók a pályák. Pár szállást nyugodt szívvel tudok ajánlani amiben mi vagy a baráti társaságunk már megfordult.

Ha olyan pályaszállást kerestek, ami fent van a hegyen, akkor vagy a Berghof-ot próbáljátok meg (közvetlen a felvonók felső állomásánál) vagy az Alpenrose-t vagy a Hierzegger szállodát. Ez mind a 3 jó hotel. Ha beírod a google-be biztos mindegyiknek van honlapja.
Ha lent a faluban kerestek, akkor a pálya aljában (aljához közel) van a Tauplitzerhof és a Sonnenuhr ezek nagyon jó kis hotelek, félpanziós ellátással, ha pedig kifejezetten olcsóbb szállást kerestek akkor kicsit messzebb van a Kulmhof apartmanház (síbusszal vagy kocsival pont a pályához lehet eljutni). Gyalog sícipőben kicsit messze van.

Biztos vannak még jó szállások ezeken kívül is, de ezeket szerintem érdemes megkérdezni vagy megnézni, hogy van-e még szabad szobájuk. Remélem tudtam segíteni.

Üdv.
Előzmény: (mano8127_ 101786)
mano8127_
25 élménybeszámolót írt
25
14 éve tag
2011.01.03. 23:53
sziasztok!nincs vkinek egy jo tippje hol van jo szallas,akar kozel a terephez :)jan 30-tol febr 2-ig szeretnenk menni,magan szallas is erdekel kb 10 fore.segitsetek koszi elore is
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.