h i r d e t é s

Előzmény és válaszok a Síbakancs választás topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Lackó
3286 élménybeszámolót írt
3286
21 éve tag
2011.01.14. 19:46
Ha egyébként síelés közben nem voltak gondjaid a cipőben (benne a betéttel), akkor előfordulhat, hogy te akartál nagyon felállni liftezés közben. Ez elég gyakori. Neki kell dőlni bátran a cipő nyelvének, annak kell megtartania téged, felesleges vigyázzban feszengeni a felvonón. ;-)
Előzmény: (PEDRO 103953)
Lackó
3286 élménybeszámolót írt
3286
21 éve tag
2011.01.14. 19:39
Enyémben is van ki-be rakható. Nekem bent van, mert satnya egy vádlim van.

Egyébként érdemes kisérletezni az ilyesmikkel, mert időnként hihetetlen jó eredményeket lehet elérni. Én elég sok ilyesmi cipőtuningot csináltam, a saját cipőim közül szinte mindegyikkel, és sok tanítványom cipőjén is nagyot tudtunk javítani.
(a nem top cipők bélése mind megadja magát egy idő után, ahogy tapasztaltam, ha eleve egyáltalán jó formájú)

Az általában könnyen javítható hibák: vékony vádli, fel-le mozgó sarok, vékony boka, alacsony rüszt.

Kellékek: egy tekercs szigszalag és valami bontott padlószőnyeg, amiből a darabokat kivágod. Utána lehet kisérletezni.

Ha megszületett a végső forma, az akár keményebb "gumihabból" (pl egéralátét) vagy gumilemezből is megcsinálható. (rögzítés módja esetenként változó)

Szerk.: Jocival vigyázz, ő kicsit extrém eset, nagy hátraülő virtuóz! :-)
Joci
461 élménybeszámolót írt
461
19 éve tag
2011.01.14. 19:25
Nálam is benne volt gyárilag. Kivettem és megtuningoltam egy kb. háromszor olyan vastag gumi lappal.
Na, azóta úgy is járok benne mint aki besz@rt. Cserébe viszont alapban olyan rogyasztásom van, hogy kevesebb problémám van az előre terheléssel és abból adódó hibákból. Előtte sokat kínlódtam a rendes alaptartással. Van egy hátránya is, mégpedig a térd izület, meg a vádli be tud durrani tőle.

Nekem a talpfájás az színte mindennapos jelenség reggel kb. fél - egy órát tart aztán minden elmúlik.
h i r d e t é s
PEDRO
838 élménybeszámolót írt
838
18 éve tag
2011.01.14. 17:47
Nekem gyárilag benne volt! Kivettem, mert talpon húzós liften 200 méter után a könnyem potyogott!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE