22-én voltunk itt Síelni. Nekem voltak kellemes és egy kis negatív tapasztalat is. Többen mentünk ebből 4 totálkezdő 1 aki tavayl csatolt életében előszőr lecet(én) a többiek pedig már évek óta jól síelnek.
A jól síelők kiraktak minket a minilift-nél aztán ők odébbáltak. A minipályán tanítgattuk a totálkezdőket a párommal neki jobban megy a síelés. Délután felmentünk a Sthuleckbhan-l hogy az 1a pályán lejövünk. Őszintén szólva ez a kéknek mínősített pálya szerintem nem kék.... halálfélelmem volt. a pálya feléig tudtam lejönni háromszori esésell és sok megállóval. Teljesen kikészültem teljesen élvezhetetlen volt a síelés, lábaim állandóan begörcsöltek. ez a pálya meredek szerintem nem kék. Mönichkirchenben tanultam meg síelni ott tök jól ment. Nem tudom elhinni hogy kék és kékpálya között hogy lehet ekkora különbség! A mini pálya meg azért volt élvezhetetlen mert iszonyatosan picike!! Mive teljesen kivoltam, a leceket lecsatoltam és ölbefogtam, fenékre ültem és a pálya szélén így közlekedtem de ez se volt jó. utána elkeztem legyalolgoni de hát messze volt pálya vége..... Aztán jött az én megmentőm. Az egyik motorszános srác akik ott mászkálnak fel alá megállt mellettem és megkérdezte mi a baj. Mondtuk neki totál kikészültem, nem tudok lemenni nehéz a pálya stb. Szó nélkül!!!! felszerelte a szánra a leceimet és a botokat majd felültett a szánra és levitt a minilifthet!! Komolya az Isten küldte őt!! :-)
Maga a szánozás egy hatalmas élmény volt!! Szóval ez egy haltamas piros pont a pályaüzelmetetőségnek!!
Teljesen kipurcantamígy aznap többet nem síeltem. Egy másik póruljárt társammal csak felültünk a liftre és irány a hegytető de már utcai cipőbe. Mentünk tájat nézni.
A táj maga gyönyörű, nagyon komoly a pályarendszer de nem hiszem hogy visszamegyünk egyhamar mert a kék pálya nehéz volt. Nem tudom mi alapján mihez viszonyítják hogy egy pálya kék-e. Így most újra irány Mönichkirchen a totálkezdők miatt is, meg hogy én is önbizalmat építsek.
Nem vágyom síbajnok babérokra de őszintén hogy ekkora különbségek vannak a kékpályák között nagyon elvette a kedvem...