Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Pulmy
869 élménybeszámolót írt
869
14 éve tag
2011.02.02. 12:06
Ém meg a hozzád hasonló,nagyszájú boardosokat reguláznám meg,mert nem tudtok mást (tisztelet a kivételnek)csak riogatni az egyszerű síelőket és a pálya közepén(előszeretettel a letöréseknél) ücsörögni.
Előzmény: (cannibale 107655)
cannibale
270 élménybeszámolót írt
270
14 éve tag
2011.02.02. 11:21
A Snow Day-ről pár mondatban.

Nagyjából tudtuk mire számítsunk...
Erzsébetvárosból indulva Szombaton reggel negyed kilenckor még egész jó helyet sikerült elcsípni a fenti parkolóban, tíz-húsz autó lehetett és ugye a pénztár már 8:30 kor nyit.Nem volt sor :)

9.00 ra azért pár lelkes sporttárs már a hihetetlen méretű kapuknál ácsorgott.A kapuk mérete hozzám speciel nem paszol és az emberek 70-80% -nak meggyűlt vele a baja.A Szent Sólyom szépen eldolgozta a sort csak az emberek hibáit nem tudta kiküszöbölni.Sokan elestek a lenti gumiszőnyegen és sokan a fenti hozzáteszem elég meredek és éles jobbkanyarú kicsúszón.Mi szerencsére egyszer sem dobtuk el magunkat.Ezen a részen kicsit lehetne dolgozni.Az idő csodálatos napsütéses a hangulat és a zene remek volt.Nekem kicsit sok volt az apró csöppség és speciel féltettem őket.Láttunk egy két csúnya bukást,kicsi a nagyot kaszálta fordítva is.Ismerem a sí KRESZ-t de legyünk őszinték tudnak meglepetést okozni.180 cm magas és 93kg vagyok erősen sportos.Mennyi esélye van egy 5-7 évesnek ellenemben a jeges pályán, hiába figyelek.130cm alatt csak a gyerekpályán engedném akármilyen jól síel.Én szerencsére nem kaszáltam le senkit egész nap de volt 1-2 csisszes manőverem.Sok barom meg a pálya közepén állt és szemrehányóan néztek ha kicsit beszartak tőlem menet közbe.
Kérdezem én.Miért a sok rendező ha szart se csinálnak azon kívül ,hogy nézik a lesikló versenyszámokat?!
Ilyenkor fokozottan és szigorúan kéne terelgetni a birkákat(tisztelet a kivételnek).Balesetveszélyes az egész pálya annyi a fekvő ülő sportember.Tudom én,meg kell tanulni valahol de azt kéne sulykolni, hogy a pálya szélén lehet csak fetrengeni 5-10 perceket.Természetesen ez nem az üzemeltető hibája csak akkor miért is vannak a rendezők?De vissza a rendezvényhez.Az elkerített részen a versenyek rendben és jól szervezetten zajlottak.Az 1-es pálya fele volt lezárva az erdei átjárótól lefele a versenyeknek .Tehát lehetett síelni, boardozni rendesen.Jók voltak a pályák de délutánra glatt jég volt az 1 es pálya a csákányos kiszállótól lefele.Az alján max kétszer sikerült boardal elcsúsznom a liftig.Az összes barom ott ácsorgott és sétált pedig simán le lehetett volna keríteni rendesen,vagy rendezőkkel biztosítani!
A választék remek volt ,akadt mindenféle jó mi szem szájnak ingere.Mi spórolósan a kocsinál kajáztunk de a hütték tutira a szezon legjobb napját produkálták forgalomban.Negatívumként talán annyit említenék ,hogy a fenti hütte(körvár)ban tutira betiltanám a dohányzást hiszen alig pár m2 az egész és ha 2-3 ember rágyújt,meg lehet dögleni bent a füstben míg kikérem a kis teámat vagy akármimet.
Volt kutyaszán gyönyörű Huskikkal és Jégszobrászkodás stíllel :)
Mi mindent egybevéve már rég éreztük magunkat ilyen jól Eplényben.
Nagyon jó volt.
Köszönjük Eplény! :)
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE