Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Flachau - Wagrain - Alpendorf topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
mandzsi
53 élménybeszámolót írt
53
18 éve tag
2011.02.16. 14:54
Helló!
Köszi szépen a választ. OK, akkor megoldható az átjutás ezek szerint. Radstadt-ban lesz a szállásunk, de a közelebbi síterepeken (Altenmarkt-Radstadt, Zauchensee) már jó párszor csúsztunk, ami mindeddig kimaradt az Flachau és Wagrain. És ez alkalommal sajnos rá leszünk kényszerülve a síbuszra, mivel nem lesz külön autónk, hanem 4-en leszünk egy autóval, és a másik pár csak később tervezi a reggelenkénti indulásokat mint mi. Így aztán marad a síbusz. Szóval ezért érdeklődöm ennyire, hogy hogyan lehet eljutni a grafenbergi részre.
Előzmény: (Krechl 110412)
Krechl
343 élménybeszámolót írt
343
19 éve tag
2011.02.16. 09:26
Síbusszal lehet átmenni. Elég gyakran jár (talán 5 percenként), de a Flying Mozarttól indul emlékeim szerint. Az út nem több 5 percnél, és szerintem a grafenbergi oldal sokkal jobb mint a Flachauval összekapcsolt rész.
Radstadtból érdemes addig elmenni?
Előzmény: (mandzsi 110410)
mandzsi
53 élménybeszámolót írt
53
18 éve tag
2011.02.16. 09:19
Sziasztok,
Wagrain weboldalán is keresgéltem, de nem találtam részletes infót azzal kapcsolatban, hogy hogyan van megoldva az összeköttetés Wagrain "Flachau-i" oldala és a másik oldal (Grafenberg) között. Írják hogy van síbusz, de milyen gyakran jár, mennyi idő alatt visz át oda? A térképről nem lehet pontosan becsülni, de úgy látom ez nem kis távolság, szóval gyalogosan nem lenne olyan kényelmes és gyors.
Azért is érdekelne, mert Radstadt-ban lesz a szállásunk, és onnan nem találtam közvetlen síbuszt Wagrain-ba, szóval marad az a megoldás, hogy Radstadt-Flachau síbusz, Flachau-ból le Wagrain felé, majd onnan át vmivel Wagrain másik oldalára.
Előre is köszi a választ.
Mandzsi
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.