Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Winklmoos Steinplatte topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
pokmalac1
403 élménybeszámolót írt
403
14 éve tag
2011.03.20. 08:33
Morgen Neked is! Igen, Anya nagyon félős... A kisebbik gyereket meg azért kell "néha" mérgesebben oktatni, mert "néha" nem síel, csak bohóckodik. Még csak 21 kiló, nagyon dobálja minden "bucka". A meetingről: mi biztosan késtünk, kb. 10 percet, de utána vártunk. Viszont annyit nem, hogy újra találkozzunk Kottyal. Na, majd legközelebb.
Előzmény: (SíMan 115613)
SíMan
427 élménybeszámolót írt
427
17 éve tag
2011.03.20. 05:59
Első napunkat itt kezdtük, már csak a megbeszélt fórumos találkozó miatt is. Borult, felhős, szeles időben értünk fel a csúcsra a többiek által már megírt piros buborékossal, a nagy sziklafalon túl elterülő síterepre. Mint korábban írtam az Alpenpanorámás képek alapján korábban nem vártam sokat tőle, de TibiF és Csabor írásai alapján nagy elvárásokkal érkeztem. Az előzetes elvárások és az időjárás miatt kicsit csalódtam benne. Meleg volt, így elég vizes, kásás volt a hó, de szerencsére ez alkalommal egyáltalán nem zavart, a hetet figyelembe véve életem legjobb "vizosíelésén" vagyok túl.
A pályákról néhány szót: volt közöttünk nagyon kezdő is, ezért kedzők mekkájaként harangoztam be a területet. Ehhez képest a Csabor által hivatkozott 4-5 kék pályákhoz némi tudás már nem árt. Azoknak viszont kiváló. A 12-es pályán a víztározó felé eléggé el kell engedni a lécet, hogy ne legyen sífutás belőle. Az 1-es pálya kifejezetten csalódás volt a "szekérútas, löködős" részekkel.
Amiről viszont nem nagyon írt talán senik az a német oldal (Winklmoss). Aki igazán jó, széles, egyenletes, lapos talulópályára vágyik az álmodni sem mer jobbat! Igaz ehhez Winklmoos felől kell megközelíteni, mert ha a 4-es beülős Mösern lifttel megyünk fel, akkor a kék pálya eleje meredekebb (egyébként aki tud már sielni, annak szuper!).
A piros pályák közül valóban a 9-es vitte a prímet, kiváló, de élveztük a 7-es, 6-os, 3-as pályákat is.
A fekete barátságos, csak rövid (a felső buckás részen nem jöttem le, ahhoz nincs meg a térdem, tudásom).

Az egyik felvonózás alakalmával nagyon szimpatikus magyar családdal utaztam (papa, mama, gyerkőc), el is beszélgettünk kicsit. Mint most - elolvasva a heti hozzászólásokat - kiderült Koty és családja volt!

Sajnos a megbeszélt 2 órai találkozón senkit nem találtam. Jó szokásomhoz híven 5 perccel korábban érkeztem és vártam kb. 15 percet, de se bent, se kint nem fedeztem fel ismeretlen ismerősöket. Talán Pókmalacot és kis családját láttam, amint az egyik gyerkőc (utólag ha jól gondolom) a 3-as pályáról csúszott át a kék 4-es felé kezeletlen szakaszon, amit anyukája kevésbé preferált.

Nekem a St. Johann in Tirol, Fieberbrunn, Steinplatte hármasból ez a terep van az utolsó helyen, de ettől függetlenül nagyon jót síeltem itt és jónak (4-esre) értékeltem.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.