Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Schladming 4 hegy: Planai - Hochwurzen - Reiteralm - Hauser Kaibling topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
szaszaM1
10 élménybeszámolót írt
10
15 éve tag
2012.01.25. 19:49
Érdekes hogy a képeken nem jön vissza hogy ez a Planai pálya egy becsületes fekete . Egyébként jó kis képek.

Üdv
Előzmény: (WAndrea 131875)
kócos
1234 élménybeszámolót írt
1234
20 éve tag
2012.01.25. 12:13
Csoda, hogy a forró hangulattól a hó nem olvadt meg. Ez ÉLmény lehetett.
Előzmény: (WAndrea 131875)
WAndrea
1084 élménybeszámolót írt
1084
23 éve tag
2012.01.25. 08:32
Olyan szerencse ért, hogy tegnap élőben nézhettem meg a Night Race-t Schladmingban. Őrületes hangulat volt, főleg, hogy osztrák győzelem született, tombolt a közönség. Elképesztő, hogy az osztrákok képesek 5-6 órát állni az ömlő hóesésben, hidegben, hogy közelről láthassák a kedvenceiket. Kb. 50 ezer néző gyűlt össze, igazi ünnep itt a síverseny.
Néhány képet már feltöltöttem a tegnapról, hátha sikerül átadni valamit a hangulatból: https://sielok.hu/fotoalbum/nightrace-2012/galeria/
Aki szereti a síelést annak egyszer látni kell egy VK futamot, nekem ez volt az első.
Bővebben is írok hamarosan... ma a kulisszák mögé tudunk bekukkantani.

Egyébként itt Schladmingban már 3 napja havazik és ahogy kinézek az ablakon (Rohrmoosban lakunk) most is sűrűn hull a hó. Hihetetlen sok hó van a pályákon is, jó hosszú szezonnak nézünk elébe.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE