Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Les 2 Alpes topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
Carterutz
35 élménybeszámolót írt
35
14 éve tag
2012.10.29. 15:31
Köszi az infókat! Hát nem túl tágas, sőt, de azért az árért megéri. Végül is enni, inni meg aludni kell :) Többi időt a pályán töltjük. Üdv
Előzmény: (Xero 142143)
Xero
882 élménybeszámolót írt
882
15 éve tag
2012.10.29. 14:57
1800-on volt két éve a szállásunk. A mi épületünk (Meije) alatt végig út és parkoló sor futott (van még más épület is a környéken).
Az eddig legszűkösebb szállás volt, még francia viszonylatban is. A felszereltség a szokásos (mosogató gép nem mindenhol volt! ), de egy egy kicsit lelakott volt. Az előszobában egy emeletes ágy és egy kis tároló rész, az átjáró folyosón jobbra egy kihúzható ágy, vele szemben wc és fürdő. Ez utóbbiak nem igazán voltak elérhetőek az ágy kihúzása után. A nappali-konyha rész szintén szűkös egy kihúzható ággyal.

A házhoz nem lehetett teljesen becsúszni, mivel az előtte futó pálya felőli bejárat le volt zárva.
Reggel egy kis felfelé séta után (max 2-3 perc) máris a pályán vagyunk, ahonnan le lehet csúszni az alsó kabinosokhoz.

Sherpa a ház tetején, szórakozóhelyek a közelben.

Van pár képem róla amit most felraktam:
https://sielok.hu/fotoalbum/426375/galeria/
Előzmény: (Carterutz 142091)
Carterutz
35 élménybeszámolót írt
35
14 éve tag
2012.10.29. 09:49
Koszi szepen az infokat! nem is szamitok luxusra, csak nem szeretnek kellemetlen perceket magamnak, mivel en valasztottam a csapatnak a szallast. jo lesz ez, hisz a lenyeg a palya! udv
Előzmény: (Eszteván 142113)
h i r d e t é s
Eszteván
100 élménybeszámolót írt
100
13 éve tag
2012.10.29. 08:42
A 4-5 fős apartmanok eléggé szűkösek, viszont a célnak megfelelnek, a konyhának van alapfelszereltsége. Az előszobában emeletes ágy a nappaliban kihuzható dupla ágy. Közel van a 27-es ülőszékes felvonóhoz és delután eléggé meg lehet közelíteni sílécekkel, majdnem pályaszállásnak számít. Én kétszer voltam már itt, kicsit szűkösen, de jól éreztük magunkat. Ezért a pénzért luxusra nem számíts!
Előzmény: (Carterutz 142091)
Carterutz
35 élménybeszámolót írt
35
14 éve tag
2012.10.28. 23:39
Sziasztok!

Idén is ide megyünk, Les 2 Alpes 1800**-ban lesz a szállásunk. Járt már valaki ebben az épületben? vagy ezekben az apartmanokban? Milyen tapasztalataitok vannak? Szívesen olvasok véleményeket.

Köszi

Üdv, Domi
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.