Azért ez így ebben a formában nem igaz.
Az utóbbi időben egyre kevésbé férünk be a buszokba a skilines-al.
Tavaly egész konkrétan a középső ajtó lejárata és az előtte lévő közlekedő rész is tökig volt pakolva. Amikor ellenőrzéstől tartottak, akkor mindent a környéken ülők lába alá kellett pakolni (igen törökülésben ültünk).
Én nem szoktam variálni a következőket viszem, és így is mindig megy a szívás:
-1db lágy bőrönd
-1db hűtőtáska (3-4 ember pakol bele)
-1pár síléc és bot (saját zsákban)
-1 pár bakancs (baki táskában)
-1db sisak (saját zsákban)
-1db kézi táska, úti kajának, tisztálkodó cuccoknak és elektromos kütyüknek
Na ezekből tavaly pl a hűtőtáskát nem voltak hajlandóak berakni a csomagtérbe, így kiválóan kiolvadt a fele húsunk mire odaértünk. A sílécemet és a botot csak úgy tudtam berakni a buszba, hogy sunyi módon benyomtam a wc-be mielőtt bezárták (bőven volt még benne hely a boardoktól), a bakancsom az ülés alatt volt (szerencsére a középső ajtó előtt ültünk, így relatív kezelhető volt a dolog), a sisak pedig a fejünk fölött kapott helyet.
Ebből jól látszik, hogy a cuccaim közül mindösszesen a bőröndöm és a kézi táskám volt igazán a neki szánt helyen.
Tavaly megfogadtam, hogy erre a baráti társaságos csúszásra idén csak és kizárólag saját transzporttal fogok menni, de idén is leszavazták a dolgot. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valami változás ez ügyben idén.
Az önellátás miatt érdemes, még a cél előtt valami értelmesebb városban megállni bevásárolni. Ezt is általában le kell bírkózni a csoportvezetővel, de aki értelmes az egyből megérti az okokat.