Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mönichkirchen - Mariensee topikból

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
GabikaKecse
11 élménybeszámolót írt
11
11 éve tag
2012.12.14. 08:36
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek ,tehát a Mönichkircheni oldalon próbálkozhatunk kezdő tudásunkkal :-), nem lesz senkinek halál félelme :-)))
Még azt szeretném kérdezni ,hol kaphatok infót ( frisset ) a pályák állapotáról és a liftek működéséról ?
Előzmény: (nyugiba 146149)
nyugiba
400 élménybeszámolót írt
400
17 éve tag
2012.12.13. 23:03
A mönichkircheni oldal pályái mind inkább kékek, mint pirosak.
A marienseei oldal az igazán piros. Ott tudnak nagyobb buckák és jegesedések kialakulni, főleg a közepe-vége felé.

Egy napra szerintem igazán hangulatos a terep még Bp-ről is.
Peetry
45 élménybeszámolót írt
45
12 éve tag
2012.12.13. 21:26
Mi tavaly voltunk, nekem nem rémlik funpark, de a térkép szerint is új, szóval lehet idéntől van csak. a 2-3-4 szerintem sima gyenge piros tudással. Inkább nevezném kéknek azokat. Mi hugommal tavaly tanultunk snowboardozni, kb 10 napnyi csúszás után mentünk egy napra mönichkirchenbe, és nem volt gond a 7-9 pályákkal sem, sőt a fekete 8ason is simán lejöttünk. Szerintem az is csak egy erős piros. Amikor mi voltunk, elég sokan voltak, de a pályán azért oszlott a tömeg.
h i r d e t é s
RM
874 élménybeszámolót írt
874
20 éve tag
2012.12.13. 10:14
Emlékeim szerint a 2,3,4 pályák normális piros pályák, nem feketébe hajlóak. Szerintem menni fog "gyenge piros" tudással. Régen a 9-es pálya szokott jegesedeni/buckásodni. Azt érdemesebb szerintem nap elején kipróbálni és figyelni, hogy romlik-e. (Térkép szerint van Funpark, én nem emlékszem rá, de jópár éve voltunk.)
kócos
1234 élménybeszámolót írt
1234
19 éve tag
2012.12.13. 09:50
Egy sípályán szünetben, szombaton és vasárnap délelőtt a legnagyobb a létszám. Hogy ez mikor válik tömeggé, az nagyban függ a látogatók szokásaitól a liftek szállítóképességétől és az ott jelenlévők hangulatától.

A kibírhatóság fokát csak találgatni lehet, előre megbecsülni és talán eltalálni is merészség.
A sípályák a potenciális szállító kapacitáson, a lesikló részeken kívül, rendelkeznek egy tömegoszlató képességgel, ha van affinitásod hozzá, a csodálatos tájképpel, amiből mindenki tetszés szerint válogathatja ki, a számára legszebbet.

Jó havat, jó sízést, szerencsés hazaérkezést!
GabikaKecse
11 élménybeszámolót írt
11
11 éve tag
2012.12.13. 08:02
Eldöntöttük mi is kipróbáljuk ezt a síterepet , szerintetek téli szünet ,vasárnapi napon várható tömeg és sorban állás ?
Másik kérdésem , van e snowboard park ?
A Mönichkirchen oldal 2,3,4 piros pályák milyenek ? Erős kék, gyenge piros tudással síelhetőek e ?

Köszönöm szépen !!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.