Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Síbakancs választás topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
fenyvesi
11 élménybeszámolót írt
11
15 éve tag
2012.12.17. 10:25
Igazad van gaboca, rosszul irtam a nevet, Xwave bakancsról van szó:
http://www.skijanje.rs/forum/showthread.php?t=3205&page=2
Nekem azért furcsa, mert eddig még a vádlimban nem nagyon lett izomlázam sízéstől, de az is lehet, hogy a régi bakancsommal nem volt jó testtartásom.
kösz a hozzászólásokat.
Üdv
Előzmény: (gaboca 146537)
Balog Attila
144 élménybeszámolót írt
144
18 éve tag
2012.12.17. 09:48
Lapozz vissza az alábbi hozzászóláshoz(ill. környékére).
Éppen ilyen bakancsom van bár nekem nem a lábszáramat, hanem a talpszerkezetemet gyötörte az első nap.
Azóta szerencsére semmi gondom vele, megkedveltem, bár ettől függetlneül erősen gondolkozom egy keményebb bakancs beszerzésén.

Feladó: Balogh Attila
Dátum: 2012.02.29. 06:47
(Üzenetazonosító: 135956)
Előzmény: (fenyvesi 146531)
kyoshozozo
153 élménybeszámolót írt
153
13 éve tag
2012.12.17. 09:04
Szia,

nekem is már 3. napja fáj a vádlim, de szép lassan múlik.
Szerintem az izomlázról nem a baki tehet, a többit neked
kell eldönteni.

http://www.skiculture.hu/Kerdesek/valaszok/Sitechnika/Miert-fajdul-meg-a-vadlim-a-sielestol.html
gaboca
3386 élménybeszámolót írt
3386
15 éve tag
2012.12.17. 08:51
Számomra teljesen normális az első nap utáni izomláz a vádlimban, az előre rogyasztott tartás nem egy természetes állapot az izmoknak így reagálnak rá, ha belegondolsz egy síelés alkalmával több órát vagy ebben a tartásban, lehet a régi bakid nem volt ilyen sportosan megdöntve előre.
A gyötrést meg Te érzed abban nem igen tud senki tanácsot adni, keménységet meg a két cipő egy-egy lábra felvételével tudod összehasonlítani.
Mellesleg a gugli semmit nem dobott ki az általad megadott névre csak síléceket.
fenyvesi
11 élménybeszámolót írt
11
15 éve tag
2012.12.17. 07:38
Sziasztok!
2 napja próbáltam ki újonnan vásárolt Salomon Xwing (my custom fit) bakancsomat, és eléggé elment a kedvem tőle. 1 napot síztem vele.A lábszáramban (hátul) lett tőle izomlázam, de sízés közbe is eléggé fárasztott, gyötört. 80-as flexe van, a régi kitaposott Dachstein bakancsomnak fogalmam sincs hányas volt. Szerintetek meg fogom szokni? vagy felejtsem el, szabaduljak meg tőle?
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.