Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Donovaly topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
Chopoker
422 élménybeszámolót írt
422
16 éve tag
2013.01.29. 13:57
Bocs, hogy itt kérdezem meg, bár nem teljesen ide tartozik:

Botond, esetleg más helyismerettel rendelkező sporttárs, Skalkára jutás autópályadíj mentesen miként oldható meg? BB-nál melyik utat kell választani, esetleg ott az autóút díjmentesen használható, vagy mi a megoldás? Előre is köszi a jó ötleteket!
Előzmény: (pattyski 152711)
pattyski
1356 élménybeszámolót írt
1356
23 éve tag
2013.01.28. 21:58
A többiek leírták már, csak annyit tennék hozzá, hogy ha nagyon havazik, és fúj a szél, gondold át ezt, azaz menj az autópályán.
Zvolen központjában is át kell menned, navi nélkül nem fog menni, no meg a navi sem tudja még az új változásokat.
Hogwash
841 élménybeszámolót írt
841
18 éve tag
2013.01.28. 18:44
Bánréve után Tornalja felé, onnan Zólyom felé az 50-esen. Nem kell Zólyomig elmenni, előtte Nagyszalatnán (Zvolenska Slatina) jobbra az 591-esre Besztercebányáig. Onnan már nem fizetős. Én erre szoktam menni.
RM
874 élménybeszámolót írt
874
20 éve tag
2013.01.28. 15:38
Szia! Ha Zvolen után nem mész fel az R1 pályára, hanem a 69-es úton mész Banska-Bystricáig (Kovacova - Siace - Reptér mellett el - majd egy ideig a 69-es párhuzamos a pályával és a bevásárlóközpontoknál szerintem már vissza lehet menni rá, ott már talán nem fizetős.)

Lásd: https://www.google.com
Miskolc - Donovaly
Majd a Zvolen-Banska Bystrica részen kell kikerülni
a pályát a 69-esen. (Kb. +5 perc)

(Ez mondjuk Pestről optimális.
Már többször próbáltam.)

//////

Miskolcról van rövidebb mp24 szerint:
https://www.map24.de
Directions
From: Miskolc
To: Donovaly
Options: Toll roads-ot kapcsold ki
Get Directions
(Zvolent le lehet vágni.)
grundigfor
3 élménybeszámolót írt
3
11 éve tag
2013.01.28. 15:02
Sziasztok!

Miskolcról mennénk Donovalyba. Valaki tudna olyan útvonallal szolgálni ami a szlovák oldalon nem tartalmaz fizetős útszakaszt...?

Előre is köszönöm!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE