Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Síbakancs választás topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
soosr
109 élménybeszámolót írt
109
16 éve tag
2013.02.06. 15:04
Szia!

110-es-ből minek csinálnál softot? Szerintem ne vedd ki a csavarokat. Ha normál lábad van akkor a kétoldali cantingot sem kell állítani semilyen fokban. Ha már vettél egy jó bakit, szerintem vegyél hozzá egy bakancs szárítót is, az a legjobb megoldás.
Szilvásgombóc
108 élménybeszámolót írt
108
15 éve tag
2013.02.06. 14:56
Tobb honapos tanakodas utan vasaroltam egy diablo inferno 110-est, es ha mar van egy normalis bakim, szeretnemk vigyazni ra es jol hasznalni. 3 amator kerdesem lenne:

- van a hatso reszen ket femcsavar, amiket allitolag ha kiveszek akkor soft lesz a bakancs. Tenyleg az lesz, erdemes ezt kiprobalnom, vagy ugy jo ahogy van?

- ketoldali canting. Szerintem tok normalis labaim vannak, akkor a gyari bellitas okes, vagy kiserletezgessek mi jobb nekem?

- beles szaritas: azt irja h max 45 fokos honek tegyem ki, tartsam tavol kalyhatol, radiatortol. Igy viszont tobb napos sieles eseten masnapra is nyirkos, vizes marad. Hosszab tavon tenyleg karosodik, ha intenziven szaritom?
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
KIEMELT SÍTÁBOROK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE