Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Bánkút topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
hael
74 élménybeszámolót írt
74
20 éve tag
2013.02.16. 13:46
Amit írtál abban teljesen egyetértek!Valahol olvastam hogy a tavasszal indul egy projekt állítólag megvan a pénz is.hogy ezt a síterepet felfuttasák olyan szintre mint MSZI.vagy Eplény!Gondolok itt a hóágyúzhatóságra,mert ez öli meg Bánkutat hogy nem lehet!Közvéleménykutatás! A honlapjukon rajta van volt egy Miskolci egyetemista lánynak a kérdőive Bánkút jövője címmel ebből írta a szakdolgozatát! Én kitöltöttem nézzetek utána nem hülye kérdések vannak benne!Sok havat!
kanyargo50
1 élménybeszámolót írt
1
11 éve tag
2013.02.15. 13:27
A baj Bánkúttal az,hogy nincs pénze a Síklubnak és Tulajdonosnak.
(Persze feltehetŐ a kérdés:" Ki az őrült aki hajlandó a klímaváltozás közepette egy ilyen projektbe fektetni"?)

Emiatt nem törekszenek a megfelelő állapotok elérésére(Nincs miből!).
Néha az az érzése az embernek,hogy ímmál,ámmal,kényszerből kezelik csak a pályákat.(Egy kezelés állítólag 30-40 ezerbe kerül.)
Lehetne közvéleménykutatást végezni,hogy miért nem megfelelő a látogatottság,illetve miért nem választják a sielést kedvelők Bánkútot?
Tulajdonképpen 100 km.-es körzetből sielők ezrei választhatnák téli időszakban ezt a terepet.

Szerintem az idő megállt,valahol a 80-as évek vége felé és ez nem is fog változni addíg,amíg a jelenlegi tulajdonosi kör nem változik.
Nincs illúzióm! Nem fog rövid időn belül.

A fanatikus bánkútrajongók ezekután is felmennek sielni,dehát ebből sem megélni,sem fejleszteni nem lehet.
Ezért marad a "családi biznisz",az időjárás függvényétől függő állapot,ami 10-30%-ban jó,a többiben nem jó!
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE