Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Haladó edzések Visegrádon Lackóval topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Fraxinus
127 élménybeszámolót írt
127
12 éve tag
2013.04.02. 15:20
Az A1-re írja, hogy zárva, és a képen sem mozog (Priehyba). Ez esetben északról nem lehet átjutni délre. A pályát még mindig jól látni, de az idő bizony romlik. Nem hiszem, hogy a szél miatt zárták le, mert ahhoz nagy vihar kéne. Az optimizmust kikészítettem, most veszem magamhoz :-)))))
Előzmény: (szendre 158694)
szendre
1058 élménybeszámolót írt
1058
18 éve tag
2013.04.02. 14:52
így fog maradni komám, egyet se félj! :-))) fő az optimizmus....(meg a párky holnap ebédre)
Amit nem értek, hoyg a honlapjuk szerint a vadi új hypeszélbiztos északi kabin nem üzemel.webkamerán nem csekkoltam csak a pályák-liftek menüben nézelődtem. A déli kabin megy ma az biztos. nem hiszem, hogy az északi oldalon nem engednek fel a tetőre. mindegy. Holnap meglátjuk az biztos, Ha jó sok hó esne akkor "sajnos" keresnünk kell egy meghódítandó teraszt!..vagy akármit! :-)
Előzmény: (Fraxinus 158693)
Fraxinus
127 élménybeszámolót írt
127
12 éve tag
2013.04.02. 14:46
Most megnéztem a webkamerákat. Már beborult, jelzés szerint esik a hó, de ez a kamerákon egyáltalán nem látszik. Nagyon jók a látásviszonyok, belátni a Liptói medence közepéig. Maradjon így.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.