Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Normafa topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
ozsi
2143 élménybeszámolót írt
2143
14 éve tag
2013.07.17. 11:28
A rizikó benne van. De ugyanezt el lehet mondani minden komoly vállalkozásról. Azért is tartom jó jelnek, hogy nem jövő télen akarják üzembe helyezni az egészet, hanem mintha úgy tűnne, hogy szánnak időt és forrásokat a tervezésre is.
Előzmény: (Szkíta1 159896)
skioutlet
837 élménybeszámolót írt
837
18 éve tag
2013.07.17. 11:00
Egyetértek a tervezés fontosságával kapcsolatos észrevételeddel.

Részben ezért is újra beillesztem ide az öt nappal ezelőtt már itt megjelent felhívásomat. Egyúttal köszönöm a már jelentkezők megkeresését, visszajelzését!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FELHÍVÁS

A Normafa és környékének kormányzati szinten felvállalt fejlesztési terveinek megjelenése kapcsán feltétlenül szükségesnek érzem, hogy a hazai sísport szakmai képviselői, a sísportban mozgó különböző gazdasági
szereplők is alakítsák ki a saját véleményüket, javaslataikat, ezzel is segítve a tervek lehető legjobb, legoptimálisabb megvalósulását.

Nagy valószínűséggel maguk a fejlesztést felvállalók és a közvélemény is örömmel veszi, ha ezek a szakmai vélemények valamilyen formában artikulálásra kerülnének. Ez a téma feltétlenül megérdemel egy olyan komolyabb tanácskozást, ahol minden olyan szervezet, amely a fejlesztés mellett kiáll, részletesen kifejthesse építő javaslatait, segítő ötleteit.

A tavaly tavasszal megrendezésre került sí balesetvédelmi szakmai konferencia sikere bizonyította, időnként szükség van a hazai sísport együttes fellépésére. Ezúton felkérem a szakmai műhelyeket, az érdekelt gazdasági szereplőket, hogy amennyiben a tervezett tanácskozáson véleményüket szeretnék kifejteni, jelezzék számomra. A SkiOutlet ugyanúgy, mint a balesetvédelmi konferencia megszervezése esetében már megtette, most is teljes mértékben felvállalja a rendezvény összes költségét és annak lebonyolítását.

Tervezett időpont: 2013. október 13. ( vasárnap ) .

Köszönettel várom az érintett szervezetek jelentkezését.

Fehér Gyula
SkiOutlet
Lavina-Sport Kft.
ügyvezető

E-mail:
feher@skioutlet.hu

Telefon:
0036 309147 045
Előzmény: (Szkíta1 159896)
Szkíta1
709 élménybeszámolót írt
709
13 éve tag
2013.07.17. 10:46
A beruházás Fürjes Balázshoz fog tartozni, ha jól értettem a komány határozatot.
A kondérhoz nem engednek senkit, ez már régi szokásuk...
Szakmai szempontok figyelembe vételét a szakmai szervezeteknek kell kiharcolni, magától nem fog menni.
Én trafikot akartam ott nyitni, de ez nem szerepel a tervek között. :)
A síelés gondos megszervezése a legösszetettebb és legkörültekintőbb sport-szabadidő szempontú tervezést igényli, a környezetvédelmi szempontokon túl. Ha nekiesnek ennek az ügynek, mint vak az anyjának, az később helyreállíthatatlan problémákat okozhat...
Előzmény: (b.aron 159892)
b.aron
20 élménybeszámolót írt
20
11 éve tag
2013.07.16. 22:49
Egy szakember a tűz közelében szerintem még kevés lesz! Sok-sok kérdés van amit jó lenne, ha hozzáértők oldanának meg, de vajon ki ülhet a kondérhoz majd? :))
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.