Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Murau - Kreischberg topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
G. Sand
13 élménybeszámolót írt
13
10 éve tag
2014.02.21. 20:31
Szakértő választ nem tudok adni, de nekem is lenne egy tiszteletteljes kérdésem:
Van-e különbség a kezelt és a kezeletlen pálya között?

Nagyon szuper, hogy annyira jól tudsz síelni, hogy akár a méteres buckák sem rontják az élményt! Az is szuper, hogy megértéssel vagy mások munkájával kapcsolatban!
Ezzel kapcsolatban is lenne néhány tiszteletteljes kérdésem:
Én - és gondolom még elég sokan - a munkámból szerzett pénzzel fizetem ki a bérlet árát.
Akik nem jól végzik el a munkájukat miért nincsenek tisztelettel az én munkám iránt?

Mit tegyen az, aki nem síel olyan jól, mint Te?
Előzmény: (csabor 170262)
Robin
2505 élménybeszámolót írt
2505
17 éve tag
2014.02.21. 20:26
Talán lenne a témára egy kis rálátásom de ebbe nem mennék bele mélyebben. Legyen elég annyi ,hogy semmi történik véletlenül ! Sem a ratrakozás sem annak a hiánya !!!
Előzmény: (csabor 170262)
csabor
3483 élménybeszámolót írt
3483
15 éve tag
2014.02.21. 18:28
Volna egy tiszteletteljes kérdésem. Közülünk ki foglalkozott már sípályakezeléssel? Ki tudja milyennek kell lenni egy pályaalapnak? Ki tudja mikor fagy ki a hó? S lenne még a témában sok kérdésem, de inkább várom a szakértő válaszokat.

Csabor az élvezeti síelő, aki most Olaszországban méteres havakon csúszkál, de ott is megértéssel van mások munkája iránt, viszont egész jól megtanult buckák között síelni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE