Szerintem sem érdemes ennyire komolyan venned az ellenkező véleményt formálókat.
Azt azért tudni kell, hogy a törzsfórumozók zömében évente jó néhány sítúrán vesznek részt, nyilván főként azért is, mert olyan élethelyzetben vannak, hogy ezt megtehetik. A probléma inkább az, hogy nem tudnak és talán nem is akarnak abba belegondolni, hogy nem mindenki teheti ezt meg. Számukra nyilván nem annyira fájó belefutni egy kevésbé jól sikerült síelésbe.
Az is érdekes tény, hogy az ellentábor javarészt elmegy a tanulj meg jobban síelni irányba, noha saját magát buktatja le, hogy második kör a ratrak után már nem az igazi.:-) Az emberek szeretnek kérkedni avval, hogy hol, hányszor, milyen márkájú cuccal és hogyan síelnek.
Szerintem azt kell értékelni, hogy remélhetőleg megteheted, hogy legközelebb máshol próbálkozz és remélhetőleg jobban is fog majd sikerülni!
Minerel nagyon tömören és jól leírta, ha negatív véleményt írsz, egyből jönnek a védőangyali vélemények. Ezt is el kell fogadni, akiknek egy hely kedves, azok védelmébe veszik. De nézd meg senki sem írt a bérletpénztári visszásságról, senki sem volt együttérző a síruhád miatt, a liftindítási pontatlanság meg el lett bagatelizálva.
A pályakarbantartás témakörre meg többeknek kinyílt a bicske a zsebükben. Volt aki egyenesen butaságnak nevezete azt, hogy más meggyőződése szerint bizonyos pályákat csak néhány naponta ratrakolnak.
Én azon az állásponton vagyok, hogy ha nem sikerült minden pályát rendbetenni, minden liftet elindítani, akkor valahogy kárpótolni illene, a pénzt, szabadságot, és energiát, síelésre szánó embereket, és akkor talán mi is megértőbbek lennénk és nem lenne annyira savanyú a szőlő.
Érdekes, ha egy repülő nem tud felszállni megfelelő időben valamilyen független körülmény miatt, akkor mindenki szendvicset és italt vár el, (és kap is általában), komolyabb csúszás esetén meg szállást és kártérítést. A sícirkuszban meg örülj, hogy van fűtés és áram a szálláson, és fizesd a plussz költségeket, ha nem sikerül turnusváltáskor hazautazni, mint néhány hete Nassfeldről.
Itt nem szokás, ott nem kérdés! Ennyit számít a tradíció!
Legközelebbre szebb élményeket kívánok!