Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Lackó
3275 élménybeszámolót írt
3275
19 éve tag
2015.02.13. 10:59
Csak megerősíteni tudom, amit Rezső írt. Tegnapi kémem jelentette a helyszínről, hogy a pálya tényleg jó, és ezzel a ratrakolással és hóágyúzással biztosan még jobb lett.

Mi megyünk ma, 3-tól 9-ig síelünk és tanulgatunk egy jót. Lesznek gyerekek és felnőttek is a bandában. Akinek kedve van csatlakozni hozzánk, vagy csak a társaság kedvéért jönne, szívesen látjuk.

Hétvégén állítólag melegedés jön, szerintem most minden lehetőséget meg kell ragadni.
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2015.02.13. 07:50
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Dübörögnek a hóágyúk Nagyvillámon!

Két jó hír a ma hozzánk érkezőknek! Tegnap naplemente után, az alacsony harmatpontnak köszönhetően, elkezdtek kifagyni a pályák, így az este hozzánk érkezőket már szinte versenypálya hóminőség fogadta. Meglepő változás volt ez a nappali kásás hó után. Ki is használtuk a különleges lehetőséget, és zárás után egyből indítottuk ratrakunkat (7,5 tonna), amit így már elbírtak a kifagyott pályák. Hajnalban pedig megérkeztek a hóágyúzáshoz szüksége mínuszok, így beindítottuk ágyúinkat, hogy felfrissítsük az alsó szakaszokat (2/A kiszálló, 1/A alsó rész és bébi pálya).

A most legyártott hó biztosítja, hogy a napsütésnek legjobban kitett részek a lehető legjobban átvészeljék az enyhébb nappali időszakot, és az éjszaka kifagyott pályák jóval később, és nem is jelentősen kásásodnak. Ennek megfelelően ma kiváló feltételek között lehet nálunk síelni, boardozni az 1/A, 2/A és bébi pályákon reggel 9-től pályavilágítással este 10 óráig. Működik minden szolgáltatásunk (sí és sb iskola, kölcsönző, büfé 11-től), és a fagynak köszönhetően még szánkózni is lehet az ingyenes, sípályák melletti domboldalon.

A következő napokban is hasonló időjárás valószínű, nappal szép napsütés, éjszaka pedig fagy várható. Amint lehet, természetesen ratrakolunk (vagy síszánnal taposunk) és reméljük minél gyakrabban tudunk hajnalonta hóágyúzni is.

Emberek ébresztő, a Nagy Villám-hegyen még tél van! Ne csak nézegessétek méltán híres kameráinkat, hanem tegyétek félre ügyes-bajos dolgaitokat és tessék kijönni a levegőre! Napsütötte teraszok, havas pályák, és mindez 300 m-rel a tengerszint felett, a gyönyörű Visegrádon. Aki nem hiszi járjon utána!

Várunk mindenkit továbbra is szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.