Ki lefelé-ki felfelé csúsztat! Az igazság vélhetően valahol a kettő álláspont között található!
Az emberek, ez esetben síelők, képtelenek túllépni egymás különbözőségein. Szubjektív megítélésű dolgokon lehet vitatkozni, de sokszor felesleges. Ha valaki szerint sokba kerül a nem megfelelő gombóc, akkor ne akarjuk meggyőzni az ellenkezőjével, én legalábbis nem akarnám!
Ha a szolgáltatással volt kifogás, akkor azon a szolgáltatónak célszerű elgondolkodnia, persze bárki leírhatja véleményét, de ezért elítélni a másikat?! Neki fontos az evőeszköz minősége és tisztasága is, nem hinném, hogy egyedül van...
Még, hogy ne rontsa a levegőt az itthoni síterepeken??? Érdekes szélsőség!
Vannak felügyeleti szervek is, ha az árképzéssel van gond, ha a tisztasággal, van hova fordulni. Akadálymentesítési ügyben is lehet lépéseket tenni, még ha ez bonyodalmasabb is! Ha pedig valaki azért utazik oda, hogy megállapítsa a különbséget a marketing és való világ között, az is tud hivatalos bejelentést tenni, ha alapvető biztonsági hiányosságot vél felfedezni! Hajrá sítársak, nem csak a fórum létezik, lehet valódi megoldás irányban is gondolkodni!
Egyéb dolgokkal is elégedetlen, biztosan nem véletlenül, többen mellé is állnak. Én elfogadom, még ha nem is értek egyet mindennel. Ha egy síterepnek és kiszolgáló objektumainak van szabályzata, akkor azért a vendégnek is lehessen elvárása, nem keveset fizet a szolgáltatásokért.
Az objektív dolgokról: az itt jobbra-balra csúsztatott számokról elképesztő tévhit jön le számomra. Néhányan itt vagy politikus gondolkodásúak, vagy képtelenek összehasonlítani két számot, ha más a mértékegysége. Elképesztő: egyik szerint valami egyenlő, másik szerint 10 szeres az ár!!!
Én nem hasonlítanám össze Donovalyt Eplénnyel, egyszerűen azért mert már voltam mindkét helyen, és tudom, hogy nem egy kategóriába esnek. De ha valakinek mégis fontos az összevetés, akkor legyen már képes objektíven tenni mindezt!
A kreativitásról: érdekes ötlet a felvonón szendvicset enni, síbérletet kesztyűbe tenni, gyereket esti síelésre nem vinni, de ugye nem gondoljátok komolyan, hogy ezek valódi megoldások?!
Én legalábbis nem gondolom! Én azt gondolom, hogy itt azaz Eplényben bőven van még mit fejleszteni, a fórum felfokozott vitái sokat elárulnak.
Továbbra is furcsállom, hogy az illetékesek nem reagálnak a kritikákra, de gondolom azért olvassák ők is, és bízom benne, hogy képesek lesznek majd egyszer kilépni az árnyékukból!
Szerintem ellentétben más véleményekkel, igen is le kell írni, ha valamivel elégedetlen az ember! A kritika meg nyugodtan lehet tárgyilagos, attól még lehet igaz és korrekt, hogy éle van!