Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Bukovel topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Smirnoff
4 élménybeszámolót írt
4
11 éve tag
2015.03.07. 22:42
Bíró Andráshoz vezető út, aki meg szeretné látogatni ezt a csodát : http://ukrajnaisiterepek.hu/
Előzmény: (Smirnoff 181858)
Smirnoff
4 élménybeszámolót írt
4
11 éve tag
2015.03.07. 22:40
Sziasztok!
Én egy 8 fős társaság tagjaként élveztem a bukoveli 3 napos síelést, melyet Bíró András szervezett nekünk.
Fantasztikusan érezte magát mindenki, bár mondjuk én már voltam korábban itt, a többiek véleménye, hogy innentől az osztrák vagy szlovák pályának a közelébe sem megy, mivel itt sokkal többet kapsz harmad áron. A pályák kifogástalanok,egyszerűen nincs bucka sehol szinte még nap végén se, a klimatikus viszonyok miatt valóban síelhető lesz áprilisban is(korábban márc végén-ápr. elején is voltam), meseszerű környezet és maximális igényesség mindenhol(nincs szemét SEHOL, tiszta wc-k, éjszaka biztonsági emberek felügyelnek a rendre), igényes szállodák, hotelek. Mintha Nyugat-Európában lennénk mi, csak most a mi magyar forintunk annyit ér, mint a németeknek nálunk nyaralni pl. AZ ukránok segítőkészek,kedvesek, talán a gasztronómiában vannak furcsaságaik néhol, de ha találsz egy jó hüttét(nekünk a 3as lift tetején lévő volt a legjobb, ahol kb 900-1000 ft-ból egy ízletes főétellel jól laktunk), akkor ez sem kérdés már. Bár az odaút hosszadalmas kicsit, de mi Beregszászból 4 óra alatt leértünk. Rendőrök nem kötekednek tavaly óta állítólag, minket meg sem állítottak sehol(igaz ukr. rendszámú busz vitt).A háború nyomait sem láttuk, mintha nem is ebben az országban lennének gondok, szóval ez ne tartson vissza senkit.
Idegenvezetőnk, András is készséggel segített mindenben, tanácsokkal látott el, szóval itt is szeretnénk megköszönni neki ezt a csodálatos 3 napot. Jövőre ugyanitt, csak nagyobb létszámmal. :)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE