Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
Dave
209 élménybeszámolót írt
209
19 éve tag
2016.11.10. 21:01
Köszi az infót Rezső! Csak azért kérdeztem a szezonbérletet, mert ha lesz hó és hétköznapokon sikerül kimenni a csemetével minden havas napon 4-re a pályára, 20 síelt napnál már elég izmos összeg alakul ki. ;) De ha ez segíti a pályát, akkor egy szavunk sincs, nagyon örülünk, hogy vagytok és csináljátok. :) Remélem idén végre jön Tél tábornok és belövi rendesen a placcot fehérre és sokat fogunk tudni síelni.
TZoli
1159 élménybeszámolót írt
1159
20 éve tag
2016.11.10. 16:22
A "szokásos" szezon előtti kérdésem:
SZEP kártya?
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2016.11.10. 15:15
Kedves Dave!

Úgy látom a szezonkezdettel kapcsolatban már segítettek többen, amit köszönök nekik. Alig tudok ehhez még érdemit hozzátenni, mindig visszafelé nézek először, ha találgatni akarok. Idén megfogadtam, hogy nem bocsátkozok jóslásokba a szezont illetően, már annyi ideje várjuk a "nagy telet".

Mi minden évben a nagy télre készülünk, aztán alkalmazkodunk ahhoz ami van, mást úgysem tudunk tenni. Azért a fejlesztési esélyeinket nagymértékben javítaná egy kiemelkedő szezon, sajnos a támogatások terén "hátrányos helyzetű" visegrádi pálya egyelőre nem tud pályázni, pedig nagy szüksége lenne rá.

A szezont az első között szoktuk kezdeni, köszönhetően rugalmas, profi (12. hóágyús szezonunk) csapatunknak, ha megjön a hideg. A természetes hóra szerencsére már nem kell várnunk!

A szezonbérlettel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy egyelőre nem tervezzük a bevezetését, mert ilyen ingadozó szezonokban nagyon mellé lehet lőni vele. Azért mi nem annyit üzemelünk, mint a Sípark, vagy a Síaréna, ahol így biztosabban lehet számolni legalább 2 hónap üzemeléssel, így lehet kérni a kb 10-12 napijegy árat szezonbérletként. A közös magyar bérletben természetesen részt vennénk, ha a "nagyok" ez irányban tesznek lépéseket, mi ezt nem tudjuk helyettük kezdeményezni, ezeket a kérdéseket nekik kellene feltenni.

Mindenkinek jó készülődést a szezonra, Szibériában és az Alpokban már beköszöntött a tél, most már lassan mi is sorra kerülünk, legalább is remélem.

Addig is folynak a műanyag pályás oktatásaink, 3 felvonónk már beüzemelve, akár hóban is tudjuk azonnal indítani őket, rajtunk semmi nem múlhat. November végére teljes rendszerünk üzemkész lesz, reméljük addig a komolyabb tél is megérkezik végre valahára.

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Előzmény: (Dave 189901)
Bata Attila
2086 élménybeszámolót írt
2086
17 éve tag
2016.10.28. 12:32
Tavaly december 31-én lehetett síelni először Visegrádon (és itthon). A többi síterep január 1-től fokozatosan nyitott ki.

https://sielok.hu/rovat/hirek/cikk/hol-lehet-sielni-a-hetvegen-magyarorszagon/

Ennél csak jobb lehet az idén :)
Előzmény: (Dave 189901)
Dave
209 élménybeszámolót írt
209
19 éve tag
2016.10.28. 10:07
Aki szokott járni az elmúlt években az hogy tapasztalta, mikor indul be a hógyártás? Pl. ha egy hétig -5 alatt van akkor már várható, hogy elkezdenek lőni? Elmúlt években mikortól volt hó a pályán? December? Január? Próbáltam statisztikákat előszedni, de konkrét adatokat nem találok.

Ezt nézegettem, de itt csak az üzemi napok szummája van: https://sielok.hu/kerdes/hany-napot-uzemeltek-a-hazai-siterepek/
Ez biztatóbb a statisztikákra vágyóknak, szépen látszik a napi középhőmérséklet: http://www.csatolna.hu/archive/Beka/korabbi/korabbi.shtml
Persze nem lehet tudni, hogy a hólövészet mitől függ, úgyhogy csak lesem az előrejelzést.
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.