Néhány óra tanpályás és szerpentines gyakorlás után megtörtént az első "komolyabb" kékpályás próba .... ez a járgány tényleg többet megy "kilincselelőre" mint egyenesen ... legalább is az estére eljegesedett hepehupás pályán , szerencsére zárás előtt elkezdték "trakkolni" így ki tudtam próbálni milyen azon menni , KIRÁLY volt , ezért a következő gyakorlást valamikor délelőttre tervezem a még friss havon . Közben azért állítgattam a kormányt hogy hogyan ideálisabb , úgy néz ki egy szélesebbre kell cserélni a stabilabb irányíthatóság miatt . Később ha elkészül töltök fel róla képet .
Szia!
A leírtak alapján, nem bonyolult az adapter. Az enyém is hat csavarral van a léchez rögzítve. Én 6mm-es bútorlaphoz használatos csavarokat használtam. Kapható a csavarboltokban.
Nálam viszont az elején két tengelyre kell rádugni és a hátsó részen egy csavar rögzít.
Sok sikert hozzá és ha kész rakjál fel róla képeket.
A váz acélból , a "futómű" rozsdamentes acélból van
nehéz mint a dög :)
az adapter egy lap ami 6 csavarral van a sítalphoz rögzítve , felfelé 4 pöcök (ami poziconál) és 2 csavar (ami rögzíti) állki belőle és szintén rozsdamentes acélból van .
Szia Gábor!
Ezen az áron, ajándék volt, kár, hogy nincs hozzá adapter. Biztosan megoldod, valahogy. A váz anyaga alu, vagy acél?
Fényképezd le a talpat közelről oldalról és alulról, hátha tudok ötlettel szolgálni, a gyártását illetően.
Már korábban rátaláltam az eladó síbringádra :)
Mindegy az adaptert valahogy helyettesítenem kell .
Köszi a tippet de kb. 8 pár snowbladem van 60-99centisig
(2-5ezer közötti áron vettem őket) :)
A bringát 10ezer+posta áron vettem (szerintem megérte) ....
Szia!
Nekem simán megnyílik a videó. A videón egy 3 léces skki trikkével csúszok. Face-en keress rám Borcsik István Miskolc, ott találsz több videót is a videóim között.
Heló Gábor!
Takaros kis cucc! Gratulálok! Nézz be itt a síelőkön az apróhirdetésekhez és írd be a keresőbe, a snowbike szót. ott elő kell jönnie az én eladó biocómnak kék színben. Szinte ugyanaz az adapter kell a tiédhez is. Én 1 méteres snowblade-et használok. KB. 10000-ért lehet használtan kapni.
Nem volt hozzá adapter? Mennyiért kaptad meg és honnan?
Pontosabban "Flachsmann equipe skibob" valami Svájci gyári cucc , csak hiányzik az a 2 "adapter" ami a lécek és a bringa közé kell :/
Közben kb. kéthete megvolt a "főpróba" a scooterrel gyenge egy óra alatt leizzadtam mint állat de közben kezdtem kitapasztalni hogy miként irányítható :)
A videódat nem engedi megnyitni a face :/
Szevasz!
B.Ú.É.K.!
Ez nem egy korai STALMACH márka? Nekem úgy tűnik! Én hasonlóval hasítok és árulok is egyet az apróhirdetések között.
A linket, nem tudtam megnyitni, amit az előző írásban belinkeltél.
Én most a Skki Trikke- vel barátkozom, egyre nagyobb sikerrel. Kezd bejönni a dolog. Majd töltök fel videót.
Szia Gábor! Örülök a döntésednek. A következöt csináljatjuk. Felrakom holnap délután, a Jófogásra és háztól házig szállítát kérek hozzá. Te reagálsz a hirdetésre és beindul a gépezet. Egy két napon belül a futár jön érte. Add meg privátban a telefonszámodat és felhívlak a részletekért.
Szia Gábor!
35000 lenne a vége + postaköltség, vagy nem tudom, hogy gondolnád a szállítást.
Hol laksz?
Ha meghoztad a döntést, beszélünk a szállítási lehetőségekről.
Üdv. István.
A megvásárlásán gondolkodom erősen :)
Mert ha jól látom egy hét mulva indul a szezon :)
Meg próbálom átcsoportosítani a hobbi pénzeimet
ha sikerül értesítelek .
Üdv!
Ha van kérdésed, tedd fel, mert elpakolnám a cuccot. Ha esetleg meg szeretnéd venni a jófogáson háztól-házig szállítást lehet kérni 2200 forintért, ha belefér a méret és súly határokba.
Ha egyedül szeretnéd elkészíteni és érdekelnek a részletek, azt is mostanában kérdezd, míg el nem pakoltam.
Üdv: István
Szia Gábor!
Pont vasárnap bányásztan elő, most már hozzáférhető helyre tettem. Holnap, vagy holnap után készítek róla képeket és elküldöm neked. Ha érdekel, biztosan megegyezünk, ha esetleg komolyan érdekel.
Üdv: István