Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Svájc - hova utazzak? topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Zsuzsi1
9 élménybeszámolót írt
9
3 éve tag
2021.03.02. 17:33
Mi Davosban voltunk és kikerültük Tirolt,Németországon keresztül mentünk(Salzbug - München -Memmingen- Bregenz)Ez kb.60 km-el hosszabb,azonban az autópálya miatt csak plusz negyedórával több.Én kicsit tartok a tiroli tranzittól, bár lehet,hogy az is gyorsan halad.
Magyarországra a jelenlegi szabályozás szerint jogilag rendben -karantén nélkül - bejöhet ,aki igazolja,hogy 6 hónapon belül volt fertőzött.Erre alkalmas lehet:1/ Karantén határozat,ami 6 hónapon belüli,2/Pozitív PCR teszt ami több mint 21 napos, de 6 hónapon belüli.3/Pozitív ellenanyag teszt.Ezek elfogadottak az igazolásra.Az üzleti verziót én nem ismerem,de annyian vannak, akik átestek a fertőzésen, tudnak is róla, s egyszerűen otthon maradtak a gyógyulásig:ők csináltassanak ellenanyag tesztet.
Előzmény: (Brillante 211940)
Peter Szekely
360 élménybeszámolót írt
360
10 éve tag
2021.03.02. 15:36
Ha Tirolban csak tranzitáltok, akkor mehettek. Mutassátok meg a svájci szállásfoglalast.
D.Dani
67 élménybeszámolót írt
67
15 éve tag
2021.03.02. 15:21
Szia! A kérdésedre nem tudom a választ, de a helyedben egy nappal előbb mennék, ugyanis ha következetesek a svájciak, akkor 15-től frissül legközelebb a tiltólista. A 8-aira nem kerültünk fel, nem is értem, hogy hogyan, de olyan országok és régiók vannak rajta, ahol jobbak a járványügyi számok, mint nálunk.
h i r d e t é s
Brillante
83 élménybeszámolót írt
83
13 éve tag
2021.03.02. 13:29
Sziasztok. Mi is Svájcba, St. Moritzba tervezünk menni 15.-én. Olvastam az új tranzitálási szabályokat (03.01)Németországon keresztul es nem tudom jól ertelmezem e, de visszafele mivel Tirol fokozott rizikoju es abbol az iranybol erkezunk, nem megengedett az atutazas az Innsbruck-Rosenheim-Salzburg vonalon? Ti hogy ertelmezitek?
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE