Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Chopok dél és észak topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Tivi
38 élménybeszámolót írt
38
14 éve tag
2023.02.10. 08:17
Itt minden le van irva magyarul.
https://www.jasna.sk/hu/informacie/informacie/koezlekedes/autobusz-koezlekedes-a-koezpontba

Tegnap (csutotrok) 10:15kor mar a legalso parkolohoz is allt a sor,rengeteg auto.
De sikerult lerakni az autot,busszal fel.
Delutan azthiszem a 15:30as busszal mentunk vissza a kocsiig,az viszont tomve volt.
Előzmény: (Vencel 217763)
HJH
76 élménybeszámolót írt
76
2 éve tag
2023.02.06. 07:58
Tegnap egymás után mentek. Folyamatosan. - A későn jövők csak lent állhattak meg.
A körülmények kiválóak, 1/2/10-ig. Utána negyed órás sorban állás.
tdocsa
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2023.02.05. 15:23
Valamikor 6-8 éve voltam utoljára Jasnán. Akkor volt síbusz reggelente olyan fél óránként járt. Valahonnan Liptószentmiklósról indult. Mi Déménvölgyén szálltunk fel de akkor már tele volt nem kicsit. Felment teljesen a felső parkolóba. nem ismerem a mostani viszonyokat, de a tömeg miatt a buszon akkor mi felmentünk autóval a P4be a Lucky lábához. Onnan simán át lehet csúszni a fenti pályákhoz 2-3 felvonózással. Ha viszont valaki nagyon kezdő, akkor érdemes felmenni busszal (vagy aki bátor sofőr -én vagyok- a Biela Put parkolóba, mert a 10-es a 13-as pályák igazi kezdő pályák.
Amit leírtam azok olyan 6-8 éves állapotok. Mostanában nem jártam arra.
Jó szórakozást
Vencel
1 élménybeszámolót írt
1
1 éve tag
2023.02.05. 14:14
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen síbusz járatok mennek a hegyre?
Olvastam hogy van ez a shuttle busz, amihez azt írták, hogy szükség szerint üzemel, ez mit jelent? Lipótszentmiklóson lesz a szállásunk onnan megy fel busz?
Meg amúgy még sosem voltam nagy sí helyen, szóval bármiféle tanácsot megköszönök.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.