Bár össze vannak kötve, azért Fieberbrunn, egy önálló kisebb rendszer. Ha ránézel a térképre, láthatod, hogy az összekötő lift a TirolS I-II. Ahhoz, hogy a Tirols II-es kabinossal át tudjatok menni, a teljes Fieberbrunnt végig kell utazni-csúszni, ami legalább 3 hosszú felvonó + a TirolS II. És ekkor még csak a Reiterkogelnél vagytok. Ami szerintem innen még belefér az a völgy napos oldala, de átmenni az út túloldalára, ahol a komolyabb pályák Zwölferkogel, Shattberg Ost és West vannak az már necces. Föképpen azért, mert visszafele el kell éni a Tirols I-et, ami 15.30 kor zár. Pont azért mert még így lehet visszaérni. Ha ezt elkésitek, pl. azért mert az odavezető 125-ös piroson történik egy malőr, akkor vissza kell menni, mert a TirolS I 16-ig jár, de ottmaradtok a hegy másik felén, és abban sem vagyok biztos, hogy síbusszal vissza lehet jutni.
Nyilván attól is függ, hogy mikor kezdtek reggel.
Az is egy szempont, hogy Fieberbrunn pályaszállás-e, mert ha nem és reggel autózni kell, akkor az is alternatíva , hogy autóval át ide. Saalbach -Hinterglemm mocsok drága, meg egyébként is már nagyon késő most keresni, hacsak nem 2026-ban akartok menni. Szerintem érdemesebb kicsit távolabb keresgélni és autóval odamenni ahova szeretnétek.