Előzmény és válaszok a Videó feltöltés és videópályázat topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
zadmin
295 élménybeszámolót írt
295
21 éve tag
2025.10.02. 10:45
500MB-os korlát van a szerveren, ennél nagyobb nem fog felmenni. Ha 2 órával korábban felment egy videó, akkor lehet, hogy a másik fölötte van az 500MB-nek?
Puskás András
36 élménybeszámolót írt
36
15 éve tag
2025.10.02. 10:18
Hali!
Kerestem a lehetőséget, hogy hová is írhatnám azt, hogy nem tudom feltölteni többszöri próbálkozás után sem a h264es formátumú 1080p felbontású mp4 kiterjesztésű videómat, miközben az előző hasonló kb.: 2 órával korábban felment. Gondoltam talán hosszú a 10 perc vagy a 800 MB, így ketté vágtam, lett egy 6 perces és egy 4 perces anyag, majd a kisebbel próbálkoztam, így sem ment. Mindezt Safari böngészőből, de nem adtam fel és megkíséreltem Chrome böngészőből is de eredménytelenül.
Hát biztos velem van a baj, vagy a Mac gépemmel, így kezdtem néznia videókat mik a legújabbak, de szinte csak hírdetések vannak, azok is régiek, s a legújabb feltöltöttek között nem találtam az általam felrakottat, csak a profilomban érhető el, ami nem zavar különösebben, mert magamnak bővítgetem, hogy vissza nézve tudjak nosztalgiázni amikor böngészem a sielok.hu oldalt, de azért furcsa, hogy nincs ott.
Talán "befagyott" ez a lehetőség az érdektelenség miatt, de akkor meg kellene szüntetni a "Videó feltőltése" menü pontot, hogy ne kacérkodjon senki a gondolattal.
Szóval ott tartottam, hogy szerettem volna megosztani a gondolataimat "valakikkel" a megfelelő helyen, de csak ezt a régi, 2015-ben használt fórum helyet találtam, újat pedig nem akartam nyitni, hisz nem ez volt a célom, így ide firkálgattam ami eszembe jutott.
Ja, meg persze, ha megszünt, akkor örülnék, ha ami fent van továbbra is elérhető lenne..
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE