Hali!
Kerestem a lehetőséget, hogy hová is írhatnám azt, hogy nem tudom feltölteni többszöri próbálkozás után sem a h264es formátumú 1080p felbontású mp4 kiterjesztésű videómat, miközben az előző hasonló kb.: 2 órával korábban felment. Gondoltam talán hosszú a 10 perc vagy a 800 MB, így ketté vágtam, lett egy 6 perces és egy 4 perces anyag, majd a kisebbel próbálkoztam, így sem ment. Mindezt Safari böngészőből, de nem adtam fel és megkíséreltem Chrome böngészőből is de eredménytelenül.
Hát biztos velem van a baj, vagy a Mac gépemmel, így kezdtem néznia videókat mik a legújabbak, de szinte csak hírdetések vannak, azok is régiek, s a legújabb feltöltöttek között nem találtam az általam felrakottat, csak a profilomban érhető el, ami nem zavar különösebben, mert magamnak bővítgetem, hogy vissza nézve tudjak nosztalgiázni amikor böngészem a sielok.hu oldalt, de azért furcsa, hogy nincs ott.
Talán "befagyott" ez a lehetőség az érdektelenség miatt, de akkor meg kellene szüntetni a "Videó feltőltése" menü pontot, hogy ne kacérkodjon senki a gondolattal.
Szóval ott tartottam, hogy szerettem volna megosztani a gondolataimat "valakikkel" a megfelelő helyen, de csak ezt a régi, 2015-ben használt fórum helyet találtam, újat pedig nem akartam nyitni, hisz nem ez volt a célom, így ide firkálgattam ami eszembe jutott.
Ja, meg persze, ha megszünt, akkor örülnék, ha ami fent van továbbra is elérhető lenne..