h i r d e t é s

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2026.01.21. 18:08
Ma megfogadtam Rezső tanácsát . Kibuliztam egy szabadnapot és átmentem Visegrádra.Azt hiszem jó választás volt. Látszik a sok beleadott munka a csapat ismét megmutatta hogy lelkesedésből nincs hiány. Ma nagyon jó pályán csúszhattunk sok havat csinált a csapat. A fiúk továbbra is nagyon segítőkészek.Ha hiszitek ha nem ma egy 92 éves bácsival is találkoztam a mini gleccseren és nem a büfében hanem a pályán. Jó volt látni hogy a tauló fiatalok mellett valaki ennyi idősen még lécet húz minden elismerés! Történt egy kis technikai malőr de Rezső jött és havat lapátolt valamint felvonót javított itt a főnök is kiveszi részét a munkából. Nagyon jó volt ma .Köszönet Rezsőnek és kis csapatának! Remélem a szombati bulira is át tudok menni.😉
Visegrád - Nagyvillám
917 élménybeszámolót írt
917
16 éve tag
2026.01.21. 08:25
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Szombaton farsangi gleccser party, 17-23-ig, 6000 Ft-ért!

Az éjjel friss hószőnyeget kapott a bébi, és a 2/A oktató pályánk, és elkezdtük a 3/A behavazását is. Még egy hideg éjszaka áll előttünk, remélem sikerül a 3/A pályát befejezni, és esténként újra használható lesz (csütörtöktől) a népszerű Doppelmayr tányéros felvonónk is. Az 1/A pálya, gondosan, ratrakkal előkészítve várja a mini gleccser hívőket, összeért a sok munkánk, most már nehéz fogást találni rajta. A legszerencsésebbek a síiskolások, az Éldmeg program keretében, ma 3 osztály gyerekei ismerkedhetnek meg ingyenesen a sízés szépségeivel, ráadásul az eredetileg műanyag borítású sítanpályára tervezett esemény, most szerencsésen, igazi havon zajlik.

Ma, szerdán is, 13-21-ig leszünk nyitva az 1/A, 2/A és bébi pályákkal, a hozzájuk tartózó felvonókkal. Minden szolgáltatásunk működik, büfé, melegedő, kölcsönző, és lehet jelentkezni még a sí és sb iskolába is (+36301801771) Fontos, hogy a jegyeket csak készpénzért lehet megvenni, a többi szolgáltatás kártyás is lehet (büfé átmenetileg készpénz). Hétfőtől csütörtökig, igazán kedvezményes jegyárakkal üzemelünk, érdemes még munka után, a hangulatos esti sízést is kipróbálni. A szerpentin út takarítva, téli gumival jól járható, mindkét irányból. A pályák mellett (kerítésen kívül), lehet szánkózni is, sajnos szánkó bérlésünk nincsen.

Most már több kifogás nem lehet, szuper pályák, sorállás mentes felvonók, és este hangulatos világítás, zenével, aki kihagyja bánhatja.
Szombaton farsangi gleccser party lesz, hosszított nyitva tartással, DJ-vel, és az összes pályánkkal, felvonónkkal, még az erdei tányérosnak (A) is van világítása, nagyobb létszámnál az is üzemelni fog félútig. 17-től 23-ig, akciós áron (egységesen 6000 Ft) lehet jegyet váltani, jelmezzel egy forralt bor vagy tea is jár hozzá.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
2026-gleccserparty.png
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK