h i r d e t é s

Előzmény és válaszok a Avoriaz - Portes du Soleil topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
WéberF
2082 élménybeszámolót írt
2082
19 éve tag
2026.02.04. 10:56
Hogy irígyellek! Franciaországban egyszer síeltem, az Albervilli olimpia előttti évben. Val d'Izere, Tignes. Nagy élmény volt, a francia vasas, elektromos szakszervezetek vendégeként még a repülőjegyeinket is átvállalták! A szállásunkon az étkezőben a két központi oszlopon csapok voltak: az egyikből fehér, a másikból a szokásos könnyű francia vörösbor folyt. Na ennyit a nosztalgiázásról. Hüttékről nincs emlékem, teljes ellátást kaptunk, de a büfében 4 frank volt egy 0,3as sör! Kicsit drágállottam (1997?-et írunk?) WFeri
Előzmény: (Bélapó 224171)
Bélapó
1477 élménybeszámolót írt
1477
20 éve tag
2026.02.04. 08:35
Sajnos nem tudom összehasonlítani svájcal, pedig szívesen megtenném! Ausztriával igen!!! Hát a hütték nem összehasonlíthatóak! Még azt is elimerem, a felvonók modernebbek!!! ... és szívesebben megyek nyílvános WC-re egy osztrák pályán! DE mindenért kárpótól, hogy egy hétig NEM ÜLÖK autóba! A tárolóból a pályára lépek! Tutira van Svájcban is pályaszállás, de az is tuti, hogy nem egy 78 éves nyugdíjas költségvetéséhez igazítják! Szóval ha megpróbálod ilyen szemüvegen keresztűl nézni, akkor talán nem annyira szomorú a kép. Elárulom, Fr-ben ritkán ülök be a kocsmába, inkább becsúszok az apartmanhoz és ott iszom egy pohár frissen csapolt fóti sört!
Előzmény: (MM 224000)
Daddy
365 élménybeszámolót írt
365
20 éve tag
2026.01.24. 17:53
Aki a rosszat keresi, az mindig meg is találja!
Előzmény: (MM 224000)
h i r d e t é s
MM
592 élménybeszámolót írt
592
17 éve tag
2026.01.22. 19:40
Hello
Nos hétvége Wengen-i szuper szurkoloi élmény, Hétfö sielés Avoriaz és Chatêl terepein munka ǔgyben…

Pályák szuperǔl karbantartott hóval, de a hegyeken kilátszanak a sziklák ugyhogy kellene vagy 30cm hogy tökéletes legyen…

Lenyügözö pályarendszer, bárhova néz az ember a felvonókból, mindenhol szép hosszú pályák…

Nekem svájci szemmel nagyon idegen Avoriaz panelrengetege és a rendszerben a hütték szinvonala (kaja katasztrófa, felszolgálás az nem felszolgálás, wc-k brrrr)

Ez van…megtartom jó szokásom és maradok Svájcban sielni😎

Chatêl kellemes alpesi falu, igen jó éttermekkel.

Látvány a svájci fal tetejérôl.
Üdv

MM
IMG-3079.jpeg
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK