h i r d e t é s

Előzmény és válaszok a Tarvisio topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Balog Attila
158 élménybeszámolót írt
158
20 éve tag
2026.02.18. 15:55
Nagyon köszönöm a segítséged, utánajárok mert talán a szezon végén már találok pályaszállást, ha ide jövünk
Előzmény: (baddi 224343)
baddi
73 élménybeszámolót írt
73
16 éve tag
2026.02.18. 14:12
Szia,

én szeretem azt a hosszú fekete pályát a Lussari felvonó alatt. de ha jó idő van akkor helyenként elég kásás a hó, közben meg a meredekebb letörések tök jegesek. ezt csak úgy írtam, hogy akkor figyelősebb. A gerincen fent viszont tök jók a pályák,mivel magasabban fekszik, sokszor sokkal élvezhetőbb.
nem sok pályaszállást láttam. És elég hamar fel is adtam a keresgélést. mivel a fiam sísuliba akartam beadni, és magyar nyalvű oktatást szerettem volna neki, így jobban kötve voltam a gyakorló pálya közelségéhez. ott viszont a sísilik miatt hónapokkal korábban teltházak voltak. és vagy olyan is volt, hogy welness szállás, de nem gyermekbarát. sok sikert a keresgéléshez. én itt kompromisszumot kötöttem, de ha Franciaországba megyek akkor mindig találok, jobban meg is keresem a jó pályaszállásokat. a Sör 5 eur környékén kapható a Hüttében. Fent a csúcson 1 órát adnak az evésre-ivásra, ha leülsz az asztalhoz.
Balog Attila
158 élménybeszámolót írt
158
20 éve tag
2026.02.10. 20:26
Március végén mennénk a környékre és Tarvisio is célkeresztbe került, főként a hosszú fekete pálya (s természetesen a hölgyek Világkupa futama) miatt.
Ami érdekelne, hogy van e megfizethető árban pályaszállás...
No meg persze a síterepről is örömmel olvasnék friss híreket.
Előzmény: (baddi 224240)
h i r d e t é s
baddi
73 élménybeszámolót írt
73
16 éve tag
2026.02.10. 11:58
Sziasztok,

holnap kimegyek a családdal, megnézem mi a helyzet. pár éve átutazóban síeltem 1 napot, akkor nem volt rossz a Lussari felvonó alatti fekete pálya. Ha valakit érdekelne valami friss infó, akkor nyugodtan kérdezzetek, megpróbálom megválaszolni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE