Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Melyik lécet válasszam? topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
vahur1961
10 élménybeszámolót írt
10
18 éve tag
2009.11.17. 08:32
Vanczi!
Én is hasonló lécekben gondolkozom.
Ezt néztem ki eddig, bár ezeknek kicsi a rádiusza és igen-igen drága lécek: 1. Rossignol Radical R9s World Cup síléc + Axium 140 TI TPI2, 2.Atomic Race TI SL síléc + Neox TL 10 kötés.Várom, hogy olcsóbbak legyenek!Mondjatok róluk véleményt!
Vahur
Előzmény: (vanczi 73744)
vanczi
1039 élménybeszámolót írt
1039
15 éve tag
2009.11.16. 21:54
Köszi a hozzászólásokat, egyébként én is sejtettem hogy a rugalmasság lehet itt a fő szempont nem törődtek a súllyal...
Ti tudtok olyan csúcskategóriás lecet mondani ami 170-175.ös hosszban van 14-15ös rádiusszal?? ja és kb 70mm középrésszel. mert ha most választhatnék én nem tudnám eldönetnei milyen kéne... most egy Head supershapem van a nordica dobermann spitfire pro is ide tartozik, azt mondhatni ismerem, a kistestvérével sokat mentem, egyéb ötletek??
a junior race departmentes verseny lecek mit tudnak a bolti amatőr versenylecekhez képest?? érdemes lenne egy gs kategóriájút azokból kipróbálni?? azoknak kb ilyen rádiuszuk lehet ahogy elnéztem őket vagy kicsit nagyobb.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.